Mi volt a legdurvább/legmeglepőbb beszólás, amit az anyósodtól/apósodtól kaptál?
Az első találkozás egyikén feljött, hogy én református vallású vagyok, mire az anyósjelölt, ezt itt nehogy elmond senkinek mert kiröhögnek. Ledöbbentett, mert ő templomba járó ember volt, bár katolikus. Annyit mondtam ez annak lenne a szegénységi bizonyitványa aki így reagálna, meg a magáé, aki ezt bírta mondani.
Ennek több mint 30 éve, már a Jóisten előtt állva átgondolhatja ezt a kijelentését.
Nekem még csak anyós jelöltem, de ez volt a legdurvább beszólása "anyós" felől.
Onnan indult hogy a lánya picsogott, mert hogy neki 2 fia van és nem mer beválalni egy harmadikat. Mikor mennénk haza anyós félre hívott és közli, drágám fiút kell szülnöd, más nem lehet. Utána előadta hogy a fiának tudja hogy nagyon jó génjei vannak így biztosan fiú gyermek lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!