Nem rég költöztünk össze a párommal, és anyósék itt laknak egy köpésre. Tegnap meglátott 5 pár új cipőt a szoba előtt,amikor bejött,és azt mondta miért pazarlok.Jogos volt?
19!
Ez szerintem nem is vélemény volt, hanem kritika, amit főleg nem illik hozzávágni bárkihez csak úgy, de épeszű ember a véleményét sem osztja kéretlenül.
22-es vagyok. Anyámat SEM engedem be, mert mindenre van valami megjegyzése. Anyóst meg pláne nem.
De szerencsére normális a férjem, aki megérti, hogy akkor nem jön oda sem anyám, se az övé.
Nem tiltom őket, dehogyis, de én nem hallgatom a félig saját házamban a másik odamondogatásait.
Pláne azt szeretem, hogy épp ez a nagy észosztó család élete mutatja leginkább, milyen szépen hoztak szar döntéseket, vagy sodródtak, mikor tenni kellett volna valamit, aztán a nagy büdös semmit tudják felmutatni.
Hiba volt anyósközelébe költözni. Készülj fel, hogy idővel csak rosszabb lesz, az égvilágon mindenbe bele fog szólni. Miért így főzöl, miért nem úgy takarítasz, miért csak ennyi a pénzed. Határozottan, de nem bántóan le kell állítanod.
Tudod, ő egy más világ. Az ő korosztálya nyomorban, szegénységben nőtt fel. Az ő világnézete szerint ordas nagy pazarlás egyszerre 5 pár cipőt megvenni. (persze egy pillanatig sem védem)
24-es, dehogynem. Az én lakásom is, azt engedek be, akit akarok, és azt tiltok ki, akit akarok, a másik pedig ehhez alkalmazkodik.
Normális embereket nem dobok ki, aki viszont hülye és beszól mindenre, akkor is kívül tágasabb, ha nem tetszik neki.
A barátom meg menjen látogatni, de az anyja vagy a piás unokabátyja NEM jön be.
5-ös
"Úgyse hordod mind, álló helyében is tönkre megy. Ez szerintem csak jó tanács volt, csak te többet látsz bele."
Miért menne tönkre? Szerinted a raktárban, majd a boltban nem parkoltatják egy ideig a cipőket? Mégsem mennek tönkre.
És nem, ez nem jó tanács, hanem belepofázás. A kérdező arra költi a saját pénzét, amire akarja. Nem azért vett 5 pár cipőt, mert cipőmániás, hanem mert most volt akció, úgyhogy még praktikus gondolkodású is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!