Nem rég költöztünk össze a párommal, és anyósék itt laknak egy köpésre. Tegnap meglátott 5 pár új cipőt a szoba előtt,amikor bejött,és azt mondta miért pazarlok.Jogos volt?
Azt hogy a saját dolgaval foglalkozzon
Nehogy már beszamoltasson arról hogy mit veszel a saját penzedbol
Én nem rúgnám össze a port (egyelőre) ilyeneken az anyóssal, mondanék valamit, hogy ez nem pazarlás, most legalább jó sokáig nem kell újra cipőt vennem vagy ilyesmi.
Viszont sajnos ebből a beszólásból arra következtetek, hogy lesz még itt még komolyabb beleokoskodás másba is, tehát előre jelezném a páromnak, hogy finoman terelgesse már a kedves mamát a saját dolga felé, mert ha egyszer úgy szól bele valamibe, amihez semmi köze, hogy reflexből visszaszólsz, akkor az senkinek nem lesz jó...
Egyszerre 5 pár valóban úgy tűnik, hogy túl sokat költesz cipőre. Persze attól is függ, hogy mennyiért vetted. Egy cipő két évig biztos jó, tehát elvileg most 10 évig nem kellene cipőt venned, ami nem valószínű, hogy így lesz.
Viszont -főleg mivel nem is kérdezted a véleményét- nem volt jogos, hogy megjegyezte. Egyébként is, lehet, hogy te cipőmániás vagy és sokat költesz cipőre. Ez a te dolgod, lehet, hogy sokmindent másról lemondasz érte, lehet, hogy ő többet költ feleslegesen valamire, mint te cipőre.
8-as!
Nem 5 pár cipő sok, én férfi vagyok, 14 pár cipőm van különböző alkalmakra. (Sport, hétköznapi, alkalmi, stb)
Az tűnik soknak, hogy egyszerre 5-öt vett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!