Mergezo anyosom?

Figyelt kérdés

Anyosomnak szar a parkapcsolata masodik ferjevel mert sokat dolgozik ezert mindig jon hozzank aludni, hogy ne legyen egyedul. Fiaval ossza meg a parkapcsolati problemait akar azt is hogy nem jo a szexualis elete. Anyos es a ferjem szinte mindennap beszelnek orakat telefonon ha 1-2 nap ki marad mar lazad, hogy miert nem hivtal fel. Minden telefon beszelgetesnel elmondjak egymasnak, hogy szeretlek.

Mar regota elszeretnek koltozni nagyobb varosba ahol tobb a lehetoseg de anyosnak ez nem tetszik. Mert, hogy a fia itt hagyja. Parom szeretne de ugy erzem nem akar lepni az anyukaja miatt. Regen rakos volt 10 eve. Mar semmi baja. De ugy erzem sokszor ezt hasznalja ki, hogy rakos volt es erzelmileg ra telepszik.

2024. febr. 1. 17:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
78%
Németország szar ország? Mi benne olyan szar? És mivel foglalkoznátok itt Mo-on?
2024. febr. 1. 23:12
 22/25 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem ultimátum a megoldás. Aztán dől valamerre.
2024. febr. 2. 08:30
 23/25 anonim ***** válasza:

Szerintem kulon akar vallni csak az anyja nem hagyja neki mert befolyasolja azzal, hogy megsajnaltatja magat. - aha persze.

Ha akarna, már rég nem tartaná az anyjával a kapcsolatot ;)

2024. febr. 2. 11:35
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

Te akkor ismerted meg a parod amikor az anyukaja beteg volt?

Ha eddig is ez volt akkor minek szültél gyereket stb???😂

Egyszerűen no comment 😂

2024. febr. 3. 13:01
 25/25 anonim ***** válasza:
7-es vagyok kérdező, ez a férjedről függ hogy mit szeretne, mi csak tanácsokat adunk. Gondolja át a férjed alaposan hogy külön váll az anyjától vagy sem, ha nem akkor nem. Ennyi
2024. febr. 5. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!