Mire készüljek, ha a barátnőm apja idegenlégiós volt?
Figyelt kérdés
Holnap lesz a bemutatkozás, de viszont a barátnőm apja egy ex francia idegenlégiós katona. Szerintetek hogy fog reagálni rám mint a lánya első barátjára?2023. dec. 15. 19:47
32/32 A kérdező kommentje:
Bocsi elfelejtettem a kérdést :) Természetesen megvolt a bemutatkozás és nagyon pozitívan csalódtam. Amikor bementem felállt az asztaltól és bemutatkoztunk. Egy magas, kigyúrt,kopasz, tetovált csávó látszik rajta hogy katona volt. Eleinte kicsit furán éreztem magam mert ő az a tipikus bérgyilkos kinézetű figura, de aztán meg olyan jól elbeszélgettünk mintha 1000 éve ismernénk egymást. Mesélt a légióról is vicces sztorikat úgyhogy sokat nevettük, oldott hangulata volt az egész estének. Nagyon szép házuk van, tisztaság és rend mindenhol. Kifejezetten jól éreztem magam náluk, meg hát azóta sokszor voltam már ott. Úgyhogy nem tűntem el :)
máj. 23. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!