Ki borít a jegyesem családja, már fogalmam sincs mit kellene tennem?
Parom anyja valami elviselhetetlen állandóan hívja de tényleg, tehát folyamatosan ír neki üzenetet ha nem válaszol hívja.
Ezutan az anyja fel hívja a parom mamájat és mindent meg beszélnek egymássa,konkretan minket tárgyalnak ki.
Parom tiszta ideg állandóan veszekszik az anyjával, hogy ne hivogassa folyton de hiába.
Én természetesen nem szolok bele annyit mondtam neki,próbáljon higgadtan beszélni velük de legbeluk tuti el küldtem volna melegebb éghajlatra azt a nőt.
Mi tevő legyek? Tudom parom anyja bla bla bla de egyszerűen el viselhetetlen.
Nem anyósban van a fő hiba, hanem bennetek, ugyanis TI nem vagytok képesek határt húzni ;)
"Annyira amatőr nem vagyok" - mennyire? Hogy ignoráld anyósodat, meg a jegyesed is?
Hát DE, nem kicsit vagytok azok.
Nálam ez már rég kimeríti a zaklatás fogalmát, és a harmadik ilyen után elküldeném anyukát a f...ba. Többet nem hívna, úgy megsértődne :D
Nem vagytok amatőrök 😂 de igen. Mert a párod nem ismeri a határ meghúzást.
Tessék közölni,hogy nem fog folyamatosan az anyja keresésére reagálni, ha folyamatosan csörög, akkor letiltod, vagy kikapcsolod a telefont.
Ajjajj. Már jön a “de hát az anyukád” kifogás. Kit izgat? Megszülte, most meg zaklatja. Nincs valami trauma a folyamatos keresgetés mögött? Apóssal mi a helyzet? Nem halt meg mostanában?
Nyugodtan meg kell neki mondani, hogy zavar titeket a folyamatos telefonálgatás és üzengetés. Legyen kedves keressen hobbit, dolgozzon, barátkozzon, stb.
Na kedves, ezt úgy hívják, hogy midlife crisis. Kapuzárási pánik néven is szeretik emlegetni. Külön élnek a férjével, ez elég gyakori amúgy.
A párod mondja el neki, hogy már felnőtt és nem a kis diákja vagy a kisbabája, hogy örökösen csekkolni kelljen a hogylétét. Slussz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!