Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért ilyen apósom? Hogy...

Miért ilyen apósom? Hogy alázhatja meg ezzel folyamatosan az anyósomat és a páromat?

Figyelt kérdés
Apósom fehér magyar, anyósom roma, párom pedig félig az. így értelemszerűen az anyai ági rokonai is azok. A napokban kerestünk volna szakikat, akik megcsinálnának pár dolgot a házon (apróságok), és beajánlottak anyósomék egy ismerőst, aki ki is jönne szívességből megcsinálni a melót, ami nekünk hatalmas segítség lesz. Erre apósom elkezdett mindenféle sztereotip dumát lenyomni, hogy minek engedünk be ilyen embert (értsd, olyat, aki cigány) a házunkba, biztosan lopni fog, meg majd kifigyeli, hogy lehet bejutni stb. Miért kelti a feszültséget ezzel? Csak nekem tűnik toxikusnak az, amit csinál?

2023. nov. 8. 20:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Após nyilván ismeri hosszú évek óta a felesége rokonait, ismerőseit, esetleg még a "szívességeikről" is van tapasztalata. Szerintem érdemes volna hallgatni.

Egyébként cigány-nem cigány, én ha nem rokon, csak ismerős, nem fogadnék el szívességi munkát. Ha rossz lesz, ami nagyon valószínű, nem mersz majd szólni miatta, hiszen ingyen volt...

2023. nov. 16. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!