Kétszínű, megjátszós anyóst hogyan kezeljem?
Mindenkivel tündibündi, mosolyog, a háta mögött meg lefikáz mindenkit. Kezdve a saját anyjával és testvéreivel. Amint kilépnek az ajtón már fikázza is őket, aztán meg ölelgeti, puszilgatja öket. A testvérei gyerekeit is az ő gyerekeihez méri és mindennek elmondja őket. Amikor ott vannak akkor meg azt mondja “olyanok vagytok mintha az én gyerekeim lennétek, puszpusz”. Sajnos tudom, hogy engem is fikáz, a feleségem egy veszekedés hevében mondta el. Soha nem bukott még le ezzel amit csinál, el se hinnék róla. Pl az anyja férjét gyűlölte, napi témája volt, hogy mindennek elhordja a pasit, alátett mindennel, nevetett elöttünk amikor megtudta, hogy meghalt. A temetésen meg ő sírt a legjobban, földre zuhant (mint egy rossz szektás bulin a hívek), majd a gyászoló özvegyet háttérbe szorítva fogadta a részvétnyilvánításokat. Otthon közöttünk már nem így viselkedett.
Nagyon idegesíti az igazságérzetemet! Legszívesebben lebuktatnám mindenki előtt, de akkora színésznő, hogy nincs rá mód. Oscart érdemelne amúgy. Egy ilyen embert hogyan lehet kezelni, elviselni?
Szia!
Az en anyomoson teljesen ugyan ez… mintha rola irtal volna :D csak o meg gonosz is…. Nagyon nehez elviselni az ilyet…
Nalunk anyosom anyosa halt meg es mar elore mondta a sogornomnek , hogy a temetesen majd kapja el mert ! Ossze fog esni! … ott is o sirt a legjobban… kozbe utalta az anyosat 😕
Aki ilyen az sajnos ilyen is marad orokre … megvaltozni nem fog ☹️
Nem foglalkoznék vele.
Magadról jól vigyázz, miket mondasz el, amit meg másokról mond, ne vedd komolyan, hisz előttük jót mond, hátuk mögött rosszat, sose tudod meg, mi az igazság.
"Csak semleges dolgokat mondj neki (és még így is hátba tud/fog támadni)."
Nagyon ismerős, ilyen trollokat én főleg fórumokon szoktam kifogni.
Hihetetlen aljas, sunyi emberek vannak, az ember minden szavába beleköt, kiforgatja visszájára, undorító.
Még akkor is, ha érzem, hogy értelmezési zavarai vannak szegénynek, de amellett ott a gonosz rosszindulat is, ami eltorzítja az észjárását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!