Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnék ebben a helyzetbe...

Mit tehetnék ebben a helyzetben? A veszekedés itt már elkerülhetetlen,mert burkoltan azt akarja bizonygatni,hogy a fia a fca gyerek,én meg a boszorkány..

Figyelt kérdés
Anyósjelölték a faluban laknak, pár utcányira tőlünk. Elkeseredésemben (és mert gondoltam tud hatni a fiára), sokszor panaszkodtam neki,hogy a fia trehánykodik,nem segít semmiben,nem csinálja meg ezt azt amazt..nem rakodik el maga után,ki kell szolgálni,stb. Veszett sok a veszekedés emiatt közöttünk, és ha valami van,rögtön meglátja a fia arcán..Nos,itt jön a bibi, hogy amikor mesélem neki,nekem csak annyit mond,hogy fogadjam el így, finoman vezetgessem,dicsérgessem, ilyesmik. Aztán van amikor megjelenik egy halom nyomtatott papírral,hogyan kell meditálni,indulatokat kezelni,jól lekommunikálni,szóval ilyen pszichológiai anyagokat hoz,hogy esténként olvassam..Burkoltan így szurkálódik velem,holott tudja,milyen a fia..Meg van amikor el sem akarom mondani neki,hogy megint veszekedtünk, de aztán amikor elkezdi őt védeni,akkor kifakadok.Mivel már 3 napja fasírtban vagyok a fiával,olyan szinten,hogy az visszaköltözött az anyáékhoz,így ha jól sejtem,hamarosan megint megjelenik lelki fröccsözni.Nem vagyok hajlandó beengedni a házunkba.Ha be is jön,és sarkon fordulok, otthagyva őt a konyha közepén, áskálódhat addig amíg a fia ki nem dob innen?Nincsen háztulajdonom, csak azt a szobát rendeztem be(saját pénzből), amiben vagyok.Ezeket számlával is tudom igazolni.
2023. szept. 27. 14:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%

Jobb is az,mint becsicskulni valaki előtt, aki az anyjának fut sírva panaszkodni.

Banyek, de hát te is anyóshoz futsz...

2023. szept. 27. 14:30
 12/21 A kérdező kommentje:
Utolsó. az "odegbejosság",az valami újfajta betegség?
2023. szept. 27. 14:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"az anyjának fut sírva panaszkodni..Eleve ha férfi lenne, nem is panaszkodna neki,meg árulkodna,mint egy ovis..Vicc az egész. Nem tudja felnőtt módjára kezelni a helyzetet"

Ember, hát te írtad, hogy panaszkodsz az anyjának, mint egy ovis :D

Most is csak itt panaszkodsz ahelyett, hogy fognád a cuccod és mennél, mint értelmes felnőtt ember. Te jöttél össze ezzel a pasival és te vagy vele együtt most is :D

2023. szept. 27. 14:31
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok hajlandó beengedni a házunkba

Nincsen háztulajdonom

Na, akkor kb anyósnak több joga van ott lenni, mint neked.

2023. szept. 27. 14:37
 15/21 anonim ***** válasza:
91%
Itt tényleg te vagy a boszorkány
2023. szept. 27. 14:44
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
Tehát mindenki szar, de annyira azért mégse szarok, hogy ne rajtuk élősködj.. Csak gratulálni tudok :D
2023. szept. 27. 14:50
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"Hála Istennek nem a férjem,és ilyen férjet senkinek sem kívánok"

Hát akkor mit keresel még mindig nála? Fogd a motyódat, ahogy írtad, és menj.

Vagy azért kényelmes az ő házában lakni?

Olyasmi miatt panaszkodsz rá, amit te is csinálsz. Mint egy ovis.

2023. szept. 27. 15:21
 18/21 anonim ***** válasza:
63%

ha en lennek az anyosod, azt mondtam volna hogy oruljel hogy eddig nem vert el a fiam, mint moszkvat a hoeses :D

tedd ossze a kezed hogy eddig megturtek a hisztidet.

2023. szept. 27. 17:31
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit engedhetnél az elveidből.
2023. szept. 28. 00:28
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a szóköz nélküli, nem kell bekajálni, amit ír :D
2023. szept. 28. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!