Meghülyültem? Mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ma anyósoméknál ebédeltünk, és mikor végeztünk az ebéddel és elköszöntünk, láttam az anyósomon hogy valami nem stimmel vele. Már a kaja közben kérdezett valamit, hogy mi bajom van? De mivel nem volt semmi bajom, elmondtam amin éppen akkor gondolkodtam (gyerekkel kapcsolatban), én azthittem itt annyiban is maradtunk, mert hogy semmi bajom nem volt. Erre mikor jöttünk ki az ajtón látom, hogy sír. Na most én ezt az egészet nem értettem, mikor jöttünk haza a párommal akkor ő elmondta hogy ‘fejeket vágtam’ és legyek normális. Azóta azon gondolkodom hogy milyen fejeket vágtam vajon, de a legrosszabb hogy neki is elkezdtem magyarázkodni hogy mi lehetett, pedig visszagondolva az egészet csak ki kellett volna nevetni. Na most ebből egy óriási vita alakult ki, már mindenki haragszik mindenkire, én meg azóta se tudom milyen fejet vághattam. Teljesen ki vagyok, mert most én lettem a gonosz aki fejeket vág közben tökre nem volt semmi, azóta játszom vissza hogy mi történt és tiszta hülyének érzem magam. A sztorihoz hozzátartozik hogy pár napja kértünk tőle segítséget, amit ő vagy elfelejtett vagy el akart felejteni nem tudom, de a lányának elmondtuk, én ebből nem is csináltam balhét, nem volt semmi, csak elkönyveltem, hogy jó akkor tőle se fogok segítséget kérni, és ezt gondolom visszahallotta és most lenyomta ezt a drámát és még én érzem magam szarul. Azt se tudom mit kéne tennem, beszélni anyóssal? Vagy annyiban hagyni, innentől figyeljek minden arcrezzenésemre? Teljesen behülyített már....2023. aug. 30. 19:40
11/14 anonim válasza:
Nem kell odamenni, ennyi. Én ilyenek után biztos nem mennék, és leszarnám ki mennyire sértődik meg ezen.
12/14 anonim válasza:
Jaj, ez csak azért van, mert nem vele foglalkoztak és ezért generált egy műhisztit...
Nev.anyám 2.0, ő is állandóan csinálta a feszkót. Meg az exem anyja is. Na, ott még az eljegyzésig sem jutottunk el, mert rájöttem, ilyen emberrel, aki minden szrban a semmin problémázó anyja mellé áll, nem akarok együtt élni.
Sajnos te már összeházasodtál. Én elválnék, az fix.
13/14 anonim válasza:
Dehat leirsz egy eleg cifra sztorit mellesleg. Egeszen veletlenul esetleg igy kerek a tortenet. Nem a mimikai izmaid miatt volt a feszultseg, hanem nagyon mellekesen az egesz sztori miatt.
14/14 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy én nem akartam ebből balhét, nem is csináltam semmit, de most mégis én vagyok a ‘nem normális’ mert anyósom beképzelt valami fejet. Még el is sírta magát... kicsit túl lett tolva a bicikli, de szerintem nem én toltam. De ha már meg van a baj, mit lehet tenni? Most nekem kéne bocsánatot kérni valami miatt amit nem is csináltam?
2023. aug. 31. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!