Meghülyültem? Mit tudnék tenni?
Szépen jön kifelé minden családnál az elfojtott düh, az indulat, az agresszió, ami az elbaszott neveléseknek, mintáknak, köszönhető.
Csak ennyi történt.
A párod is egy gyökér, meg az anyja is.
Mit kavarnak itt össze-vissza?
Két debil...
Én ha evés közben elgondolkodom időnként pofákat vágok (de szerintem ezzel mindenki így van). Pl. ha eszembe jut, hogy kezdődik az iskola, megint jönnek a listák, hogy melyik osztályba miket kell kötelezően bevinni és befizetni, biztosan húzogatni fogom a szám. Soha nem volt ebből vita, max. megkérdezi akivel ebédelek, hogy mi a gond, én meg elmondom, mi járt éppen a fejemben.
Igazad lehet kérdező, hogy anyós azért lát bele többet a dologba mert nem tiszta a lelkiismerete.
Ha jól értem, kértetek valamit, de ciki volt nemet mondani, ezért utána kreált egy olyan helyzetet, amiben nem vele, hanem veled foglalkoznak. Addig tudja ellened használni a közönséget, amíg hagyod. Nem tettél semmit, a bűntudatnak nincs alapja, a vádaknak sem. "Mert pofákat vágott! Tudom, hogy mit gondolt!" Ez annyira gyerekes.
Eg egyszerű közömbös nemmel lezárhatod és találni fognak más csámcsogni valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!