Nagyon elmérgesedett szülők-vő viszony,másnál is előfordul,mi segít?
Jó a házasságunk,10 éve élünk együtt.
Sajnos tavaly nagyon összeveszett a férjem és a szüleim.Nem beszélnek,nem köszönnek egymásnak, lényegében csak a másik fújolása megy.Ha szüleimhez megyek,állandóan megkapom,hogy pórul fogok járni,micsoda emberhez mentem hozzá.Ha otthon szóba kerül a férjem is hasonlóan nyilatkozik a szüleimről
Nem,hogy oldódott volna csak egyre rosszabb a konfliktus.Van igazsága a szüleimnek és a férjemnek is a vitában.
Másnál is volt ilyen? Segített bármi?A férjemben is csalódok,hogy a kedvemért,nem próbál meg többet tenni a rendezésben,a szüleimről sem úgy vélekedek,mint régebben,mert nekik is csak az állandó vita számít.
Alapból jó kapcsolatom volt szülőkkel,férjemmel,de nagyon kezd felőrölni
Bármi megoldás?Azt hittem,hogy idővel jobb lesz,de nem
Ez már vagy a negyedik kérdésed. Az előző háromnál megmondtuk, hogy itt TE vagy a hülye, aki az idióta anyjáékat védi, ahelyett, hogy elküldenéd őket a francba, ahová valók.
A férjed helyében már rég elváltam volna, mert egyikőtök sem normális.
A szüleid mindenbe belepfáznak, te pedig kislány maradtál, aki képtelen kiállni a saját családjáért.
Ez az első kérdésem a témában.
Másnak nem lehet hasonló problémája?
Egyébként bármelyik topikra rámegyek-tele van hasonló kérdésekkel,akkor kb 10 ember használja ezt a fórumot?
Mindegy is,csak aki nem kíván segíteni,csak viccelődni,az miért ír,miért nem görget tovább
15: Hidd el, aki mondjuk gyakrabban látogatja az oldalt, kiszúrja a visszatérő egyéneket.
Amúgy próbálj meg a kérdezőnek privátot írni, ki van tiltva.... de a poén kedvéért nyugodtan nézd meg a hasonló " szóköznélküli " régebbi kérdéseket, ott is mind kitiltott profil lesz.
Általában pár kérdés után tiltják, mert az üzemeltetők is " ismerik ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!