Apósjelöltem reménytelen eset? (24/N)
Sajnos felújítás, festés miatt pár hétre ki kellett költöznünk az albérletünkből párommal.
Az én szüleimhez nem tudunk menni, mert vidéken laknak és mindketten Pesten dolgozunk, meg amúgy is szűkös lenne a hely. Így sajnos csak az az opció maradt, hogy párom szüleinél húzzuk meg magunkat a felujitás ideje alatt.
Ezen a héten költöztünk be, és minden rendben egy dolgot leszámítva. Párom apukája reggel nem túlzok, kettő órát tölt a fürdőszobában. Befekszik a kádba, rádiót hallgat, telefonozik, legalábbis a kiszűrödő hangokból erre gyanakszom. Ő otthonról dolgozik így ráér kényelmesnek lenni.
Nekem viszont sajnos kötött munkaidőm van, reggel 8-ra muszáj vagyok beérni. Akkor kezdődik, se előbb, se később. Első nap mikor ezzel a dologgal még nem voltam tisztában vártam, vártam, vártam aztán emiatt kicsit elkéstem. De a többi napon se sikerült bejutnom.
Logikus lenne, hogy jelezzem páromnak, viszont egyrészt befogadtak minket, milyen jogon pattogok, masrészt pedig az ő szemében szentek a szülők, semmi negatívat nem lehet mondani rájuk, mert személyes sértésnek veszi. Volt már hogy bagatell dolgon emiatt összekaptunk.
Apukájának diszkréten jeleztem, de rám se hederített kb. Neki kell az a reggeli feltöltődés, ahogy ő fogalmazott.
Ezzel az az egyetlen baj, hogy nekem is kéne, mert sminkelést a szobában, fogmosást megoldottam a konyhában mar a hét masodik részében, de wc-re nem tudok elmenni, mert egybe van a fürdővel. Ahogy zuhanyozni sem. Nekem mindkettő muszáj szükséglet reggel.
Úgy indultam el emiatt többször is dolgozni a héten, hogy fájt, adott esetben görcsölt a hasam, és ez így nagyon nem kellemes. A reggeli zuhany nélkül még megvagyok úgy ahogy, de az is kell nekem hogy felébredjek.
Mit gondoltok, valahogy megoldható lenne ez a probléma? Barmi ötlet jöhet mert én már tanácstalan vagyok. A korábbi kelés se oldaná meg a gondot, mert anyósjelöltem is dolgozni jár, és ő még korabban kel, nyilván előtte se mehetek be és foglalhatom be a fürdőt.
A legkisebb probléma az,hogy nem tudsz reggel fürdeni.Az sokkal nagyobb ,hogy a szülei nem tisztelnek, és a barátod sem akar konfrontálódni.Pedig felnőttként muszáj néha.
Ha így maradtok, te leszel a következő generáció kb 8-10 év múlva aki a következő kérdéseket vagy valamelyikét, vagy ezeknek a kombinációit írja majd ki:
-Anyósomék nem veszik komolyan a gyerek glutén/laktóz/akármi diétáját,mit tegyek?
-anyósom/apósom csokit/fagyit/sütit adott a 7hós babámnak, mit tegyek?
-apósom a tiltás ellenére fülbevalót lövetett a kislányomnak,mit tegyek?
-apósom sörrel itatta meg a 12 éves fiamat,mit tegyek?
-apósomék nem jöttek el a gyerek szülinapjára,mert programjuk lett,milyen nagyszülő az ilyen?
-apósomék beszóltak,hogy nevezzük el a gyereket,mit tegyek?
-a férjem már alig jár haza,mert apósomék mindig kitalálnak neki valami munkát,de ők egy percet sem vigyáznak a gyerekre,mit tegyek?
-a férjem anyósom pártját fogja állandóan, mit tegyek?
Ilyesmik, és ezek végtelen kombinációja.
Keress másik pasit.
-A f
#33 "Egy normális ember ilyet nem is csinál,ha vendégei vannak." És ha nincsenek vendégei, akkor sem.
Vedd figyelembe, amit #32 írt!
A mai fiatalság mennyire bamba, és lehúzható, már ne is haragudj!
1.albérletet fizettek úgy, hogy nem is laktok a lakásban??? Ez komoly?? Ennyire tele vagytok lével?
2. csak PRÓBÁLTÁL beszélni apósjelölttel? Vagy Beszéltél is? Nem csak celozgatni kell.
"Béla bácsi! 7:30-kor indulnom kell dolgozni, kéne 20 perc a fürdőben, mikor mehetek be, hogy ne zavarjalak?"
A párod mikor használja a fürdőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!