Anyós jelölték szexelnek a másik szobába?
Te meg ott alszol a pasidnál és még szűz vagy? EZ egy vicc.
Mennyire ciki? Semennyire. Gondolom, nem a te házadban történik. Az, hogy ki mit csinál a saját hálószobájában, ahhoz semmi közöd. Ha nem tetszik, ne maradj ott éjszakára!
Őszintén: semmi közöd más szexuális életéhez, és ne figyelgesd, mikor szexelnek.
Vagy ti egész éjjel fekszetek egymás mellett, mint két fadarab??? :D
Nincs mindenki tekintettel másokra, ha nemi életet él, pedig cikis sztorikat lehetne megúszni, ha az emberek odafigyelnének. Az alábbi sztoriban szereplő párocskának is azt kívánom, hogy hallják meg a szüleiket intim pillanataikban. 😁
Szerintem nem mondanál vele újdonságot a barátnődnek. Ha arra sincsenek tekintettel, hogy vendég van, ugyanilyen (vagy nagyobb) hangerővel csinálják akkor is, ha csak családtagok vannak otthon.
Annyit tehetsz, hogy fülhallgatózol. Megértelek, én sem szívesen hallgatnám, de hát ők vannak otthon...
Nálunk a szomszéd alkeszok szexeltek hangosan, mikor a kisbabámat altattan a babaszobában. K*rva jó lesz, mikor nagyobb lesz, és erre ébred fel. (Aztán írja nyugodtan valaki, hogy jaj, irigy vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!