Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális ha apósom és élettárs...

Normális ha apósom és élettársa elmegy nálunk wcre és félrepisilnek? Tiszta pisi a föld a wc mellett, miközben azelőtt takarítottam ki hogy megjöttek volna. Hogyan ne akadjak ki ezen?

Figyelt kérdés

2023. aug. 8. 17:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
84%

Nem a párodnak kell szólni! Ha téged zavar - márpedig téged zavar (engem is zavarna) miután kijöttek és észreveszem tapintatosan közölném, üljenek rá a wc-re.

De ha idősek, akkor már nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. Mamáméknál is mindig hugyos volt a deszka, mert idősek voltak, sokszor annak is örültek, hogy odaérnek (lassan jártak már), nem még figyelni, ne menjen mellé.

2023. aug. 9. 08:08
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor csak azt nem értem, a nő (anyósod) miért nem ül rá a WC-re.

Mert nő ugye ülve pisil, idegen helyen meg nyilván csak fölé teszi a s...gét, de szerintem meg kell neki mondani, hogy bocs, nálatok van olyan tiszta az ülőke, hogy nyugodtan ráteheti a p...csáját, nem kell fölötte "guggolni".

Eszem áll meg anyósodtól is:(

(Azért én családon belül el szoktam merni menni úgy budira, hogy rá is ülök.)

N

2023. aug. 9. 12:31
 23/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hasznos választ!

Az történhetett hogy apósom mivel állva pisilt (ezt sem tartom helyénvalónak, egy olyan háztartásban állva pisilni ahol nő is él) felhajtotta az ülőkét és egyből ment utána a párja, ő meg nem hajtotta vissza hanem csak guggolva pisilt, nyúlt a wc papírért és félrement..

na mindegy is.. nem jönnek gyakran úgyhogy nem szólok, egyedi eset volt de ha esetleg újra megtörténik akkor már szólni fogunk érte.

2023. aug. 10. 00:49
 24/26 anonim ***** válasza:
69%
Nőként tényleg sokszor mellépisilek, de ugyanakkor megvan amikor nem ülök re. Pl volt wc deszka, ami szó szerint ragadt. Na arra nem szívesen ülök rá.
2023. aug. 27. 19:25
 25/26 anonim ***** válasza:
69%
Teljesen normális.
2023. szept. 2. 22:11
 26/26 anonim ***** válasza:

" menstrualni meg nem kezdtel "

Ezt a szar dumat. Mintha csak attol lenne ferfi a ferfi mert állva hugyozik. 🤦‍♀️

Nekem tobb nagyon magas ferfi ismerosom is ulve pisil mert nem akar korbefrocsogtetni mindent.

Egy embert ismerek aki piszoart szereltetett a furdojebe. O egyedul el , de utal wc be vizelni , mert frocsog es mindig takaritani kell ahanyszor csövel.

Nem noveszt senki puncit attol mert leul a wc-re pisilni. Foleg , hogy tenyleg tok gane lesz minden.

Bokorba , piszoarba, fa melle , akarhol persze tok jo , hogy tudnak a pasik allva hugyozni. De egy sima wc erre igazabol teljesen alkalmatlan.

A ferjem is leul , 2x takarittattam ki vele miutan kijott. Azota leul. 🤷‍♀️

2024. ápr. 7. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!