Szerintetek jogosan utálom az anyósomat?
Mindennap átjár az udvarunkba, itt tart csirkéket + leszedi a kertben ami megtetszik neki. Mindezek mellett rendetlen, sosem takarítja a csirkék ólját, elég undorító.
A házon, ahol élünk, haszonélvezete van, a barátom a tulajdonos. Sokszor próbáltunk vele beszélve arról, hogyan tudnánk normálisan együtt élni (legyen igényesebb legalább itt egy kicsit), de csak azt hajtogatja, hogy haszonélvezete van és az ő anyósa itt disznókat is tartott régen, azt csinál amit akar. Már szinte nem is beszélünk, annyira megromlott a viszony.
Egyrészt értem, hogy a férje háza volt ez, van joga hozzá, de a barátom öröksége, és az is jogos igény, hogy normális körülmények között élhessünk. Egyszerűen meggyűlöltem, hogy nem bír normális és igényes lenni, megkeseríti az életünket. Jó lenne elköltözni, de a barátom nem akarja az örökségét hátra hagyni, amit megértek persze, de én szeretnék értelmes és normális emberek között élni.
Amúgy a nőnek van másik háza is, ahol él, nem szorul rá erre a műsorra, örökölt eleget.
Ha haszonélvezete van, a fiát is kivághatja onnan akár még ma, rólad nem is beszélve.
Vegyél magadnak házat, ott hozhatsz szabályokat.
Az utálat egy érzés, az érzéseidhez pedig feltétel nélkül jogod van.
De ha haszonélvezete van a házon, akkor így jártál, azt csinál, amit akar.
hát én jól kib.sznék vele, eladnám a házat egy kisebbséginek, haszonélvezettel terhelten, féláron, vagy kicsit többért. Még csak közölnötök sem kell vele, a feje felett elintézhető az adásvétel. A szerződésben fel kell tüntetni, hogy haszonélvezettel adom el.Meglepődne, amikor csirkézni megy..
Én meg a pénzzel új életet kezdenék jó messzire onnan.
Tapasztalatból írom, kivitelezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!