Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezek után megengednétek, hogy...

Ezek után megengednétek, hogy találkozon az unokákkal?

Figyelt kérdés

A volt anyósomról van szó. Több éve elváltam a fiától. Az első évben még vitte a gyerekeket, utána már csak havi egyszer jött egy két órára. A volt anyósom már több mint egy éve nem látta az unokákat. Előtte sem igazán foglalkozott velük, névnap, szülinap karácsonyról már nem is beszélve. A gyereknek rendszeresen engem szidott, nekik is azt mondta, hogy senkiháziak. Amikor a kisebbik gyerekkel voltam terhes, akkor is azt mondta, hogy vetessem el. A fiától azért váltam el, mert bántalmazott, ő szerinte én azt is megérdemelten. Tudta azt is, hogy nem fizet gyerektartást. Nagyon sokat bántott szavakkal engem is és a gyerekeket is, erre csak a nagyobbik gyerek emlékszik.

Tegnap összefutottunk vele, csak a nagy volt velem. Puszit akart adni a lányomnak, ő elhúzta magát, majdnem sírt. Mondta neki, hogy menjen hozzá nyaralni, ő erre sem mondott semmit. Kérdezte tőlem, hogy eljöhet meglátogatni a gyerekeket, annyit mondtam, hogy nem tudom. Igazából szóhoz sem jutottam. Az a sok bántás nem megy ki a fejemből. Már nem fiatal 70 fölött van, létezik, hogy megváltozott jó irányba?

2023. jún. 28. 15:44
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
87%

[link]

Pont idevág.

2023. jún. 29. 10:24
 22/35 anonim ***** válasza:
93%

Ki vinné (pláne engedné egyedul) olyan helyre a gyerekét, ahol bántják meg az anyját szidják, es akitol a gyerek elhuzodik?? Hogy ez egyáltalán felmerült, mint opció... Kit érdekel mit akar a vénasszony, a gyerekemre nem erőltetek ilyet, azért, mert valaki, aki szerint engem jogosan bántalmaztak, ezt akarja. Anyósod vagy a gyereked kívánsága a fontosabb?

És a nyanya ezer százalék, hogy nem változott meg.

2023. jún. 29. 12:11
 23/35 anonim ***** válasza:
93%
Dehogyis változott, csak jobban tud alakoskodni. Ne engedd a gyereket, egyébként vicces, hogy a gyereked reakciója után elgondolkozol ilyeneken. Én biztos nem engedném.
2023. jún. 29. 12:48
 24/35 A kérdező kommentje:
Nem valószínű, hogy tényleg eljön.
2023. jún. 29. 17:19
 25/35 Kései Sirató ***** válasza:
93%
Megkérdezném, hogy mikor akar bocsánatot kérni.
2023. jún. 30. 11:02
 26/35 A kérdező kommentje:
Ő soha nem fog, mintha nem is emlékezne a történtekre.
2023. jún. 30. 17:17
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért gondoltad, hogy odaadd a gyereket? Nem is értem.
2023. jún. 30. 22:20
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, az egész kérdést nem értem. Azon gondolkodom, hogy lehet kitalált, de annak elég gyatra. De ha nem kitalált akkor egyáltalán miért merült fel?
2023. jún. 30. 22:22
 29/35 A kérdező kommentje:
Szeretném hinni, hogy megváltozott jó irányba.
2023. júl. 2. 08:58
 30/35 A kérdező kommentje:
És hogy tényleg szereti a gyerekeket.
2023. júl. 2. 08:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!