Nekem csak az apám volt ilyen. Határmeghúzással tettem helyre a dolgokat. Külön éltem már, de mindenbe bele akart beszélni. Egy ideig nem is tartottuk a kapcsolatot, akkor észhez tér. Finoman jeleztem később is, hogy én/mi másként gondoljuk az adott helyzetet, elfogadta. Sőt, még át is vett dolgokat, amiket nálunk látott.
A 26 éves, férjezett húgom meg mai napig olyan, mint egy gyerek, aki rosszat csinált, titkolózik előtte, benne nem is tiszteli a felnőttet apám, mert nem is úgy viselkedik ő sem.
Fel kell vállalni a konfliktust.
2023. jún. 23. 10:41
2/14 anonim válasza:
Nyugodtan, kedvesen, de elutasítóan. Hamar rájött az anyósom, hogy engem ugyan nem fog irányítani. Veszekedés nincs ilyenből, de nem is bírja a pofámat. Engem ez sem hat meg. A lényeg, hogy a párom sem hagyja magát befolyásolni. A többi, hogy anyósnak mi nem tetszik, az már az ő baja, én nem vagyok hajlandó stresszelni magam rajta.
2023. jún. 23. 10:50
3/14 anonim válasza:
Nekem az anyám volt ilyen, nála sz vàlt be, hogy megszakítottam vele a kapcsolatot és évek óta nem látott. De ezt nálatok csak a férjetek lépheti meg.
Te annyit tudsz csinálni, hogy minden alkalommal elmondosld neki, hogy márpedig zi ezt másképp csináljátok.
2023. jún. 23. 10:54
4/14 anonim válasza:
Még mielőtt anyós lesz belőle, meg kell tanulni együttélni vele. Abból, ahogyan a férjjelölt hozzááll az egészhez, nagyon sokminden következik - akár hozzá sem szabad menni.
2023. jún. 23. 11:02
5/14 anonim válasza:
Pontosan neked, meg az anyóssal vívódó nőknek való videó
Már anyósjelölt korában próbált irányítani, aztán mikor párom próbálta leállítani, akkor még neki állt feljebb és nekem esett, hogy manipulálom a fiát. Azt érte el, hogy párom minimálisra csökkentette vele a kapcsolatot, én pedig egyáltalán nem érintkezem vele.
2023. jún. 23. 12:58
7/14 anonim válasza:
Én sehogy, csendesen bólogatok és úgy csinálom, ahogy jónak látom. A férjem viszont nem tűrte/tűri. Sokszor konfrontálódnak emiatt.
2023. jún. 23. 13:15
8/14 anonim válasza:
Nem kell semmit rákötni az orrára és akkor nem tud mibe beleszólni. Nem kell beszámolót tartani a napi dolgaitokról.
2023. jún. 23. 16:54
9/14 anonim válasza:
Hiába pontozzátok, 4nek teljesen igaza van sajnos
2023. jún. 23. 21:17
10/14 anonim válasza:
Miért sajnos? :) Szerintem inkább az a sajnos, hogy nagyon sokan egyszerűen kihagyják az ismerkedési szakaszt - amihez a másik családjával való ismerkedés is hozzátartozik...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!