Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Minden anyós ennyire "kritikus...

Minden anyós ennyire "kritikus" a menyével vagy csak az enyémmel vannak ilyen problémák?

Figyelt kérdés

Az esetek 95 százalékában nincsenek gondok, még kedvelem is őt.

De, van egy témakör, amiben azért erősek a súrlódások.

A férjemmel örökös vita, hogy vegyünk mégegy autót.Én szeretnék még egyet,egy kisebbet, amivel a gyerekeket tudom hordani.A férjem nagyon ellene van, mert,hogy nem lenne annyira kihasználva.Inkább jár ő tömegközlekedéssel, persze, gyakran a fejemhez vágja, mintha én tehetnék róla, pedig ő nem akar autót venni.

Szoktam is neki mondani,hogy váltson állást, lehetőleg olyat, ahol van home office, meg többet keres.

Én, többet kerestem mint ő ,anyasági előtt, ugyanolyan végzettséggel és kevesebb tapasztalattal.

Sajnos elhintette az anyósnak, aki csipkelődik emiatt.

Azért, álljon meg a fáklyás menet, felsőfokú végzettséggel rendelkező mérnök vagyok, nem azért diplomáztam, hogy a gyerekekkel olyan életet éljek, ahol macera őket elvinni vásárolni vagy orvoshoz, mert nincs autó.Számomra ez elfogadhatatlan.

2023. máj. 6. 16:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Minden anyós ennyire "kritikus" a menyével vagy csak az enyémmel vannak ilyen problémák?

Mivan? A kérdés, meg a leírás, két különböző sztori...

2023. máj. 8. 11:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés témájának köze nincs anyósodhoz. Te hisztikézel új kocsi miatt. Ha annyira jól megy, vegyél egyet.
2023. máj. 8. 16:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Szoktam is neki mondani,hogy váltson állást, lehetőleg olyat, ahol van home office, meg többet keres"

Szóval váltson állást, hogy tudjatok venni még egy autót, amiről nagyon helyesen látja, hogy tök felesleges?

2023. máj. 15. 02:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de szerintem igaza van a férjednek. Minek még egy autó? Hogy többet szennyezzétek a környezetet? Járjon tömegközlekedéssel, ha meg tudja tenni, hát nagyon helyes! Sőt, te is járj azzal, meg a gyerekek is (nyilván ha nagyon kicsi még mind a kettő, akkor értem, hogy kocsival vinnéd őket, de ha nagyobbak, akkor szokjanak csak bele ők is a tömegközlekedésbe), autóval meg nagyobb utakra menjetek, vagy nagybevásárlásra stb.
2023. máj. 15. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!