Minden anyós ennyire "kritikus" a menyével vagy csak az enyémmel vannak ilyen problémák?
Az esetek 95 százalékában nincsenek gondok, még kedvelem is őt.
De, van egy témakör, amiben azért erősek a súrlódások.
A férjemmel örökös vita, hogy vegyünk mégegy autót.Én szeretnék még egyet,egy kisebbet, amivel a gyerekeket tudom hordani.A férjem nagyon ellene van, mert,hogy nem lenne annyira kihasználva.Inkább jár ő tömegközlekedéssel, persze, gyakran a fejemhez vágja, mintha én tehetnék róla, pedig ő nem akar autót venni.
Szoktam is neki mondani,hogy váltson állást, lehetőleg olyat, ahol van home office, meg többet keres.
Én, többet kerestem mint ő ,anyasági előtt, ugyanolyan végzettséggel és kevesebb tapasztalattal.
Sajnos elhintette az anyósnak, aki csipkelődik emiatt.
Azért, álljon meg a fáklyás menet, felsőfokú végzettséggel rendelkező mérnök vagyok, nem azért diplomáztam, hogy a gyerekekkel olyan életet éljek, ahol macera őket elvinni vásárolni vagy orvoshoz, mert nincs autó.Számomra ez elfogadhatatlan.
Nálatok a kapcsolatban van alapvető probléma, nem kell anyósra kivetíteni.
Úgy viselkedtek, mint két óvodás :D
Ha neki jó a tomegkozlekedes akkor te vigyed az autót és kész!
Ne gondolkozzal rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!