Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Minden anyós ennyire "kritikus...

Minden anyós ennyire "kritikus" a menyével vagy csak az enyémmel vannak ilyen problémák?

Figyelt kérdés

Az esetek 95 százalékában nincsenek gondok, még kedvelem is őt.

De, van egy témakör, amiben azért erősek a súrlódások.

A férjemmel örökös vita, hogy vegyünk mégegy autót.Én szeretnék még egyet,egy kisebbet, amivel a gyerekeket tudom hordani.A férjem nagyon ellene van, mert,hogy nem lenne annyira kihasználva.Inkább jár ő tömegközlekedéssel, persze, gyakran a fejemhez vágja, mintha én tehetnék róla, pedig ő nem akar autót venni.

Szoktam is neki mondani,hogy váltson állást, lehetőleg olyat, ahol van home office, meg többet keres.

Én, többet kerestem mint ő ,anyasági előtt, ugyanolyan végzettséggel és kevesebb tapasztalattal.

Sajnos elhintette az anyósnak, aki csipkelődik emiatt.

Azért, álljon meg a fáklyás menet, felsőfokú végzettséggel rendelkező mérnök vagyok, nem azért diplomáztam, hogy a gyerekekkel olyan életet éljek, ahol macera őket elvinni vásárolni vagy orvoshoz, mert nincs autó.Számomra ez elfogadhatatlan.

2023. máj. 6. 16:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Van sok ilyen de közel sem mind.
2023. máj. 6. 16:14
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy mérnök vagy, de az óvodáskorból kinőni mégsem sikerült még sajnálatos módon.
2023. máj. 6. 16:21
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Hogy jön ide anyós?
2023. máj. 6. 17:41
 4/14 anonim ***** válasza:
98%
Nem értem, mi a probléma. Van kocsi, te használod. Ha a párodnak így jó, max. morog, akkor morogjon. Szerencsés vagy amúgy, mert a legtöbb családban, ahol csak egy kocsi van, azt apuci reggel lenyúlja, elfuvarozza magát a munkahelyére és azzal megy haza. Az asszony meg - veled ellentétben - vonszolja maga után a gyerekeket, a cekkert, a kismotort meg a tökömtudjamit.
2023. máj. 6. 18:17
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Ez aztán a probléma. A kutya is jó dolgában veszik meg....
2023. máj. 6. 19:28
 6/14 anonim ***** válasza:
98%
Amúgy nem anyósoddal van itt a gond, hanem a férjed és a te kapcsolatoddal.
2023. máj. 6. 19:32
 7/14 anonim ***** válasza:
96%
De ha a férjed azt mondta,hogy te használhatod az autót,akkor ezen mit problémázol? Ha majd nem tetszik neki a tömegközlekedés,újra előveszitek a témát. De ha megis ragaszkodsz egy új,csak neked autóhoz,akkor veszel magadnak,és ennyi.
2023. máj. 6. 20:04
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Drága, nektek a férjeddel van probléma a kapcsolatotokban, csak kivetíted anyósra. Ballagjatok el egy párterapeutához, vagy mediátorhoz, asszertiv kommunikációt tanulni.
2023. máj. 6. 21:37
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálatok a kapcsolatban van alapvető probléma, nem kell anyósra kivetíteni.

Úgy viselkedtek, mint két óvodás :D

2023. máj. 7. 09:22
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha neki jó a tomegkozlekedes akkor te vigyed az autót és kész!

Ne gondolkozzal rajta!

2023. máj. 7. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!