Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek normális?

Szerintetek normális?

Figyelt kérdés

Anyós jelöltel nem ápolok túl jó kapcsolatot mert nem tudja elfogadni a bolond nő, hogy a fiának párja van. Akárhányszor megyünk valahova a párommal, készülnek közös képek ő ki rakja a kis fiacskáját napjában (engem levágva róla) és oda írja, hogy ÉLETEEM🥰❤️😍❤️🥰❤️

Nahát szerintem ez tök gáz, egy 22 éves fiatal férfi..

Ha ki megyunk külföldre párommal (mert az a terv) akkor mikor már 30-40 éves lesz akkor is majd rakosgatja ki a képeket róla??

Nem lenne ezzel baj ha már nem felnőtt ember lenne hanem gyerek. Az én szüleim se raknak már fel rólam képeket..

Lehet, hogy féltékenység áll a dolog mögött? Xd hogy mi jól megvagyunk ő meg szana széjjel csal meg csalva van. Egy éve nő napkor az én virág csokromat meg csokimat fotózta le majd rakta ki mintha ő kapta volna. Szerintetek is nagyon gáz a nő és van valami baj az emeleten vagy csak én gondolom így?

2023. máj. 1. 10:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
98%
Csessze meg, mert nem lájkolja a képeidet? Baj van a toronyban, de nagy, és nem csak az anyósodnál.
2023. máj. 1. 12:03
 12/20 A kérdező kommentje:
#11 természetesen fun volt. De köszönöm! Xd
2023. máj. 1. 12:09
 13/20 anonim ***** válasza:
25%

nem halucinalod be...hulye aki irta tuti pasi :-D.

megertelek iszonyat idegesitoen hangzik es sajnos sokszor a fius anyukak ilyenek raadasul ha ez kicsi intelligenciaval parosul akkor aztan szuper idegesito.

tudom mirol beszelek itt is van egy anyos aki ilyen.

2023. máj. 1. 12:15
 14/20 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem itt mindkettőtöknél van baj. Nem értem neked miért baj, hogy kirakja a fiát, ha magát a fiút nem zavarja?! Ennyi öröme hadd legyen már. Valószínűleg a rossz kapcsolatát próbálja kompenzálni ezzel, hogy legalább a fiában legyen valami boldogsága.
2023. máj. 1. 12:16
 15/20 A kérdező kommentje:
#14 had rakja ki a fiáról képet amit Ő csinál! Az én képeimet ne rakja már ki! Ráadásul nem is az eredetit hanem kivágott képet tesz ki. Fiat meg nem az hogy nem érdekli hanem olyan buta az anyja (amit már ő is mondott, hogy nem valami eszes) hogy nem gondolom, hogy ez miatt szólna neki. Amikor meg felhozom páromnak, hogy ezt meg azt így rakott ki akkor csak sohajtozva mondja, hogy jaa láttam..🤦🏼‍♀️
2023. máj. 1. 12:29
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
De téged pont levág róla, tehát rólad nem tesz ki nem?
2023. máj. 1. 12:37
 17/20 A kérdező kommentje:
#16 jaa levág róla.. Jobban érezném magamat ha nem vágna le róla mert ez szerintem nagyon gáz. Ha lesz gyerekünk azt is úgy rakja majd ki hogy engem le vág róla és úgy írja oda hogy unokám?! Vagy mi a fene
2023. máj. 1. 12:42
 18/20 A kérdező kommentje:
Kajakra megmondom a páromnak, hogy legközelebb ne küldjön rólunk képet. Ha meg annyira 'szerelmes' belé az anyja akkor küldjön magáról neki selfit aztán nezegetheti.
2023. máj. 1. 12:45
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy mit kell vele foglalkozni, aki hülye az így járt. Elhiheted sokan röhögnek rajta, te meg itt baszankodsz miatta 🤣 fogd fel viccként hogy hülyét csinál saját magából. 😁
2023. máj. 1. 20:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiteszel valamit, vállalod, hogy más letöltheti, kiteheti szintén, felhasználhatja, kitörölheti vele, ráverheti stb.
2023. máj. 1. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!