Szerintetek normális?
Anyós jelöltel nem ápolok túl jó kapcsolatot mert nem tudja elfogadni a bolond nő, hogy a fiának párja van. Akárhányszor megyünk valahova a párommal, készülnek közös képek ő ki rakja a kis fiacskáját napjában (engem levágva róla) és oda írja, hogy ÉLETEEM🥰❤️😍❤️🥰❤️
Nahát szerintem ez tök gáz, egy 22 éves fiatal férfi..
Ha ki megyunk külföldre párommal (mert az a terv) akkor mikor már 30-40 éves lesz akkor is majd rakosgatja ki a képeket róla??
Nem lenne ezzel baj ha már nem felnőtt ember lenne hanem gyerek. Az én szüleim se raknak már fel rólam képeket..
Lehet, hogy féltékenység áll a dolog mögött? Xd hogy mi jól megvagyunk ő meg szana széjjel csal meg csalva van. Egy éve nő napkor az én virág csokromat meg csokimat fotózta le majd rakta ki mintha ő kapta volna. Szerintetek is nagyon gáz a nő és van valami baj az emeleten vagy csak én gondolom így?
#2 lehet a barátomtól kéri el csak nem sejti hogy így ki is teszi.
Ha meg Facebookrol szedi le akkor csessze meg, hogy akkor már likeolni nem tudja xd
"Egy éve nő napkor az én virág csokromat meg csokimat fotózta le majd rakta ki mintha ő kapta volna."
Lehet, ugyanolyant kapott ő is :)
Ennél több bajod ne legyen! Ő legalább téged leszed a fotókról. Ha a fiát zavarja a dolog, majd ő szól. Nem a te dolgod.
Féltékenység. Ja :) Mindenhova behaluzzátok. Te sem vagy sokkal különb.
# ő csak tábla csokit kapott.
Ja valószínű behaluzza ha pár hónappal az osszejövetelunk után elkezd nyafizni meg sirdogálni, hogy én elveszem az egyetlen fiát tőle. Ember ilyen az élet a gyerekek előbb utóbb kirepulnek nem fogja a fia folyamatosan a kis szoknyáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!