Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek normális?

Szerintetek normális?

Figyelt kérdés

Anyós jelöltel nem ápolok túl jó kapcsolatot mert nem tudja elfogadni a bolond nő, hogy a fiának párja van. Akárhányszor megyünk valahova a párommal, készülnek közös képek ő ki rakja a kis fiacskáját napjában (engem levágva róla) és oda írja, hogy ÉLETEEM🥰❤️😍❤️🥰❤️

Nahát szerintem ez tök gáz, egy 22 éves fiatal férfi..

Ha ki megyunk külföldre párommal (mert az a terv) akkor mikor már 30-40 éves lesz akkor is majd rakosgatja ki a képeket róla??

Nem lenne ezzel baj ha már nem felnőtt ember lenne hanem gyerek. Az én szüleim se raknak már fel rólam képeket..

Lehet, hogy féltékenység áll a dolog mögött? Xd hogy mi jól megvagyunk ő meg szana széjjel csal meg csalva van. Egy éve nő napkor az én virág csokromat meg csokimat fotózta le majd rakta ki mintha ő kapta volna. Szerintetek is nagyon gáz a nő és van valami baj az emeleten vagy csak én gondolom így?

2023. máj. 1. 10:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
Hagyd rá, ennyi az egész, számít a gyakorlatban bármit?
2023. máj. 1. 10:44
 2/20 A kérdező kommentje:
Csak rettentően zavar, hogy így áll a fia párjához és hogy a mi képeinket rakosgatja ki amiről le is vág..mintha nem is velem lenne a képen hanem vagy egyedül vagy vele
2023. máj. 1. 10:48
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Tiltsd le a facebook-ismerőseid közül - vagy nem onnan szedi a képeket? -, és máris nem tud leszedni semmit.
2023. máj. 1. 11:29
 4/20 A kérdező kommentje:

#2 lehet a barátomtól kéri el csak nem sejti hogy így ki is teszi.

Ha meg Facebookrol szedi le akkor csessze meg, hogy akkor már likeolni nem tudja xd

2023. máj. 1. 11:34
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
De a ki a fenét érdekel? Letiltod, legközelebb meg nem is mész hozzájuk, rád úgysem kíváncsi. Felesleges ezen bosszankodni.
2023. máj. 1. 11:37
 6/20 anonim ***** válasza:
80%
Inkább sajnáld szegényt. Szar lehet neki.
2023. máj. 1. 11:45
 7/20 anonim ***** válasza:
79%

"Egy éve nő napkor az én virág csokromat meg csokimat fotózta le majd rakta ki mintha ő kapta volna."

Lehet, ugyanolyant kapott ő is :)

Ennél több bajod ne legyen! Ő legalább téged leszed a fotókról. Ha a fiát zavarja a dolog, majd ő szól. Nem a te dolgod.

Féltékenység. Ja :) Mindenhova behaluzzátok. Te sem vagy sokkal különb.

2023. máj. 1. 11:47
 8/20 A kérdező kommentje:
#6 hát elég szar élete lehet ha a fiát tekinti szerelmének🤢
2023. máj. 1. 11:47
 9/20 A kérdező kommentje:

# ő csak tábla csokit kapott.

Ja valószínű behaluzza ha pár hónappal az osszejövetelunk után elkezd nyafizni meg sirdogálni, hogy én elveszem az egyetlen fiát tőle. Ember ilyen az élet a gyerekek előbb utóbb kirepulnek nem fogja a fia folyamatosan a kis szoknyáját.

2023. máj. 1. 11:51
 10/20 A kérdező kommentje:
#7 *
2023. máj. 1. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!