Beengedjem anyósomék kutyáját a házamba, a "jó viszony" érdekében? Hogy lehet ezt korrekten kezelni?
A férjem szüleinek van egy kistestű kutyája, akik régebben, amikor a férjem még a "legénylakásában" lakott, meg szokták kérni, hogy vigyázzon rá, amíg ők elutaznak. Már kaptam olyan tanácsot, h barátkozzak a kutya gondolatával, mert a konfliktus lesz anyósomékkal, ha megtudják, hogy ahol most lakunk oda a kutya nem jöhet be, mert én "kitiltottam".
Jó viszony érdekében el kellene tűrnöm a kutyájukat nálunk akár vendégségben, akár "vigyázásban"?
Fujj bakker, jol beszoltak h van egx házad. Hát kössz én sem akarom eladósítani magam egy életre, meg a gyerekemet is. Annyira okosak némelyek hogy verhetnék a fejüket a falba, akkor se törne be.
Egyébként nem vagy köteles a kutyát befogadni. Vannak kisállat hotelek egyébként. Jah és simán nézhetne kisállatbarát szálllást, az is van. Engem nem erdekelne h anyósomék hogy dirigálnak a házamban. Gondolom a tányér méretű madárpókjaimra is szívesen vigyáznának ☺️
Én nem engedném be. Nálunk állat, állatszőr, és füstmentes a ház, ebből nem engedünk. Van viszont kertünk, oda jöhetne vendégségbe kutyus. Ha nem megfelelő, akkor ne hozza, az állattartó felelőssége gondoskodni az állatról. Nekünk is van kutyánk, kinti, de megoldjuk, ha elmegyünk, max eteti egy szomszéd/ismerős/rokon addig, de nem vinném oda, aki az udvarára se akar kutyát.
Anyóssal az első ilyen kérése esetén meg kell beszélni, hogy nem vállaljátok, legyen szíves máshogy megoldani, oda ne hozza, vagy ha kertes a ház, akkor egy helyet max kialakítotok neki fedett részen, de többet ne várjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!