Beengedjem anyósomék kutyáját a házamba, a "jó viszony" érdekében? Hogy lehet ezt korrekten kezelni?
A férjem szüleinek van egy kistestű kutyája, akik régebben, amikor a férjem még a "legénylakásában" lakott, meg szokták kérni, hogy vigyázzon rá, amíg ők elutaznak. Már kaptam olyan tanácsot, h barátkozzak a kutya gondolatával, mert a konfliktus lesz anyósomékkal, ha megtudják, hogy ahol most lakunk oda a kutya nem jöhet be, mert én "kitiltottam".
Jó viszony érdekében el kellene tűrnöm a kutyájukat nálunk akár vendégségben, akár "vigyázásban"?
Nagyszüleim, szüleim vették.
Ekkora életképtelen egyént mint te ritkán látni, hogy őszinte legyek.
2 ember 5-10 éves futamidővel lazán vesz egy családi házat, neked a segged alá verte a családod, mondhatni ingyen élsz, és a legfőbb gondod, hogy be engedd-e a párod szüleinek a kutyáját a házadba, szerinted ez normális?
Takarítőnőd nincs?
Ha két ember olyan lazán venne egy családi házat, nem nyomorogna annyi család a gyerekkel albérletben...
Ami a kérdést illeti függetlenül attól hogy kinek a nevén van az ingatlan, mint család ez a közös otthonuk, és mindkét félnek kijár a "személyes tér".
Beszéljétek meg hogy ha vigyáz as kutyára, hova mehet a kutya és hova nem.
"ahol most lakunk oda a kutya nem jöhet be, mert én "kitiltottam"
Akkor tartsd magad továbbra is ehhez.
Mi úgy csináljuk, hogy amikor vigyázni kell a kutyára, akkor átköltözünk/átmegyünk anyósomékhoz.
Amúgy a kutyának is könnyebb. Az előző kutya rettenetesen rosszul viselte, ha, ismeretlen helyen volt több napot apósom nélkül. Nappal még csak-csak el volt (sétálni akkor sem szívesen ment és húzott vissza a lakásba, kakilni sem nagyon mert), de este volt, hogy felébredt, nem tudta, hogy hol van és hiába volt ott a férjem hajnalban hosszú percekig próbáltuk lenyugtatni, mert először pánikolt, aztán még majdnem egy órát keservesen “sírt”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!