Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Beengedjem anyósomék kutyáját...

Beengedjem anyósomék kutyáját a házamba, a "jó viszony" érdekében? Hogy lehet ezt korrekten kezelni?

Figyelt kérdés

A férjem szüleinek van egy kistestű kutyája, akik régebben, amikor a férjem még a "legénylakásában" lakott, meg szokták kérni, hogy vigyázzon rá, amíg ők elutaznak. Már kaptam olyan tanácsot, h barátkozzak a kutya gondolatával, mert a konfliktus lesz anyósomékkal, ha megtudják, hogy ahol most lakunk oda a kutya nem jöhet be, mert én "kitiltottam".

Jó viszony érdekében el kellene tűrnöm a kutyájukat nálunk akár vendégségben, akár "vigyázásban"?

2023. ápr. 8. 22:06
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
61%
Ha lehet akkor korlátozni kéne a kutya helyét, mondjuk a szobákba nem mehet be, csak valahol az ajtó előtér körül lehet.
2023. ápr. 9. 00:40
 12/30 anonim ***** válasza:
17%

Nagyszüleim, szüleim vették.

Ekkora életképtelen egyént mint te ritkán látni, hogy őszinte legyek.

2023. ápr. 9. 00:55
 13/30 A kérdező kommentje:
Utolsó neked ez miért fáj? A 40 éves 6 gyerekkel is nagyszülővel élő, a főbérlőnek tejelő vagy a 80 éves futamidejű hiteles az jobb? Örülök, hogy egyikre se szorulok rá :)
2023. ápr. 9. 01:17
 14/30 anonim ***** válasza:
16%

2 ember 5-10 éves futamidővel lazán vesz egy családi házat, neked a segged alá verte a családod, mondhatni ingyen élsz, és a legfőbb gondod, hogy be engedd-e a párod szüleinek a kutyáját a házadba, szerinted ez normális?

Takarítőnőd nincs?

2023. ápr. 9. 04:58
 15/30 anonim ***** válasza:
60%

Ha két ember olyan lazán venne egy családi házat, nem nyomorogna annyi család a gyerekkel albérletben...

Ami a kérdést illeti függetlenül attól hogy kinek a nevén van az ingatlan, mint család ez a közös otthonuk, és mindkét félnek kijár a "személyes tér".

Beszéljétek meg hogy ha vigyáz as kutyára, hova mehet a kutya és hova nem.

2023. ápr. 9. 05:29
 16/30 NTBS ***** válasza:
100%
Ha téged zavar, akkor ne.
2023. ápr. 9. 05:49
 17/30 anonim ***** válasza:
13%
A családi kapcsolatokba már nem mered kiírni, mert féled, hogy töröltetik? Tudjuk, hogy te vagy a mcsakás, és leírtuk már az előző 4 kérdésedhez is, hogy mit tégy.
2023. ápr. 9. 07:22
 18/30 anonim ***** válasza:
96%
Dehogy kell megtűrnöd. Felnőtt emberek. Tudhatnák hogy nem mindenki szereti a kutyákat.
2023. ápr. 9. 07:55
 19/30 anonim ***** válasza:
92%

"ahol most lakunk oda a kutya nem jöhet be, mert én "kitiltottam"

Akkor tartsd magad továbbra is ehhez.

2023. ápr. 9. 09:40
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Mi úgy csináljuk, hogy amikor vigyázni kell a kutyára, akkor átköltözünk/átmegyünk anyósomékhoz.

Amúgy a kutyának is könnyebb. Az előző kutya rettenetesen rosszul viselte, ha, ismeretlen helyen volt több napot apósom nélkül. Nappal még csak-csak el volt (sétálni akkor sem szívesen ment és húzott vissza a lakásba, kakilni sem nagyon mert), de este volt, hogy felébredt, nem tudta, hogy hol van és hiába volt ott a férjem hajnalban hosszú percekig próbáltuk lenyugtatni, mert először pánikolt, aztán még majdnem egy órát keservesen “sírt”.

2023. ápr. 9. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!