Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szólnátok hozzá ha anyósot...

Mit szólnátok hozzá ha anyósotok beszélgetne az ex-szel?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy rendszeres-e, de jellemző, hogy eltéveszti a nevem és múltkor ezzel indokolta.
2023. ápr. 3. 19:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%

Nekem volt egy tök kínos. Volt anyósom kórházba került, súlyos volt a dolog, így amikor utaztam Magyarországra, első utam a reptérről a kórházba vezetett. Beléptem a szobájába, egy szobatársa volt, és ott volt a nővérke is. Elkezdett ott lelkendezni (volt anyós), hogy nézzék, ő a menyem (nem a volt menyem, így mondta, a menyem), olyan okos, tanult nő, felső vezetésben dolgozik külföldön, és ugye milyen szép is...stb).

K...va kínos volt, mert akkor robogott be a jelenlegi menye, exem felesége már 4 éve, kb. a felét hallotta is.

7 évig voltunk együtt exemmel, mi nagyon szerettük egymást anyóssal. (De akkor is rossz volt ez, még most is majd elsüllyedek, ha rá gondolok erre.)

2023. ápr. 3. 20:56
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
Nem tilos, beszéglessenek ha nekik jó.
2023. ápr. 3. 22:11
 13/19 anonim ***** válasza:
70%

Nálunk természetes, hogy beszélget anyósom az exszel, mivel az egyik unokája anyja. Sőt én is beszélgetek vele.

Viszont, ha egy gyerektelen pasival lennék együtt valamilyen formában, akkor nem is tudnék róla, hogy az anyja - aki nem az anyósom - mit csinál és kivel beszélget. De őszintén szólva nem is érdekelne, mert nem vagyok féltékeny típus, az anyós kapcsolataira meg pláne nem.

(Az ex meg nem véletlenül ex, anyós ide vagy oda.)

2023. ápr. 4. 10:28
 14/19 A kérdező kommentje:
Igazából nem az zavar, hogy beszélgetnek, de 4 év után tanulja már meg a nevem. Köszönöm a válaszokat!
2023. ápr. 4. 17:58
 15/19 anonim ***** válasza:
62%

Igazából nem értem a kérdést. Szabad emberek vagyunk egy szabad országban, azzal beszélünk akivel akarunk.

Nyilván ha nyíltan emlegeti, vele példálózik az más téma. De felnőtt embernek csak nem mondhatjuk meg, hogy ne beszéljen már valakivel csak mert az a valakinknek a valakije volt... :D

2023. ápr. 4. 22:53
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Sok mindentől függ.

Például van olyan exem, aki megcsalt. A saját anyámmal is megszakítanám a kapcsolatot, ha diskurálna vele. :D Páromnak is vannak gáz exei, biztos nem dumcsiznék már az anyjával ha pl. azzal a nővel lenne jóban aki kefélt boldog-boldogtalannal és sikerült is teherbeesnie mástól. :D De szerintem a párom is kiakadna emiatt.

Ha meg egy olyan emberről van szó aki nem mindenki mást leszrva baxa tönkre az emberek életét maga körül, akkor teljesen mindegy, felőlem beszélgessenek.

Azt viszont nem minősítem, hogy a neveiteket is összekeveri... Van ott is baj akkor a toronyban, gazdagon. :D

2023. ápr. 5. 09:43
 17/19 anonim ***** válasza:
70%

Ne mondja senki, hogy vele még nem fordult elő, hogy kolléganőt, családtagot véletlenül a másik nevén szólított!

Ráadásul itt a pasi anyja még csak nem is sumákolt, gőze nem volt róla, hogy titkolnia kellene, hogy beszélt a nővel.

Gondolom nem öribarinők, hanem lehet ott is egy gyerek, vagy valami egyéb indok, csak arról nem szól a történet.

2023. ápr. 5. 10:03
 18/19 anonim válasza:
70%
Anyósom beszél a volt menyével. A ferjem is beszél az exével. Amíg nem érzem úgy, hogy van mitől tartanom, addig engem ez nem zavar. Nem puszipajtások, de nincsenek haragban.
2023. ápr. 15. 17:45
 19/19 anonim ***** válasza:
70%
Én két volt párom anyukájával is jóban maradtam. Szülinapkor, névnapkor, karácsonykor mindig beszélünk telefonon. Az egyikük nagyon közel lakik hozzánk, ezért vele sokszor találkozunk is, sosem volt ebből probléma. Az exem se lakik messze, ha vele futunk össze, akkor is váltunk pár szót. Nem nem hajtépve váltunk el, neki is van már családja, nekem is, van, hogy a feleségével találkozok, neki is köszönök, ő is nekem, semmi harag nincs köztünk.
2023. júl. 5. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!