Anyósom úgy kezel mint egy inkubátort. Miért?
Igen. Élő inkubátornak néz. Majd basáskodni akar feletted. Vagy a másik véglet: amíg babubabucika addig ott tesped egész nap, utána lefos sa
Anyós panaszkodik a szemben lakó menyére, hogy az állandóan csak szexelni akar, nem ért máshoz. Kérdezik tőle hogy honnan látja, hiszen ha kinéz az ablakon, nem lehet belátni az ablakon. Erre mondja; Hát úgy nem, de ha a sámlira állok akkor igen!!!!
"A kérdező kommentje:
Áradozik az unokáról mindenkinek, de igazából nem érdekli míg ki nem jön."
Mert amúgy mit kellene vele csinálnia, amíg a hasadban van? Nekem a férjem sem különösebben tudott mit kezdeni a babákkal, amíg bent voltak. Persze vizsgálat után megkérdezte, hogy minden rendben van-e (fenyegető vetéléssel indultunk mindhárommal), de ennyi. Nyilván nem azt élte meg, amit én. Olykor ha mozogtak, odatette a hasamra a kezét. Anyósomtól ezt tolakodónak éreztem volna.
A másik unoka panaszkodását ugye csak kitaláltad? Komolyan van gyerek, aki panaszkodik, ha nem kérdezik meg, mi van az iskolában? Általában attól veri ki őket a víz, hogy mindenki ezzel nyaggatja őket
A többi unokával sem foglalkozik. Már van nekem is egy nagyobb, de ő vele sem igazán. Viszont mindenkinek előadja milyen jó nagymama, holott két havonta ha átjön.
Hát ha hiszed ha nem sajnos nem én találtam ki hogy ezt mondta a másik unoka. Nem rossz tanuló, szóval őt nem veri ki a víz. Csak általánosságban mondta mert sem ezen a téren sem más téren nem kérdezi a gyereket. Nem ismeri egyáltalán, de meg sem próbálja megismerni. Ahogy észrevettem max addig érdekli az unoka míg kicsi ( vagy még akkor sem) , meg persze dicsekedni szeret velük. Nála két véglet van. Vagy napi szinten odaadod a gyereked az elejétől fogva ( volt olyan menye akinek konkrétan ő nevelte a gyerekét szinte) vagy meg van sértve mert nem passzolod le hozzá. Ő abban volt az első gyerekünknél hogy majd ő minden nap jön és elviszi. Volt biztosan sértődés amikor nem így lett.
Bonyolult, mert olyan szintű kettősség van ebben az egészben. Mint ha személyiség zavaros lenne most ahogy így belegondolok. Mert milyen ember az aki csak akkor foglalkozik normálisan egy gyerekkel ha szinte kisajátítja. Remélem érted hogy mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!