Anyósom úgy kezel mint egy inkubátort. Miért?
Figyelt kérdés
Más is volt ilyen helyzetben? Apósom mindig kérdezi hogy vagyok ha jön. Anyósom viszont egyáltalán nem érdeklődik. Én meg szoktam kérdezni hogy van, de ő egyáltalán nem.2023. márc. 30. 17:58
11/36 anonim válasza:
Hmmm...nem lehet h. esetleg a sherminatorra gondoltál? (Amerikai pite után szabadon? 😂
12/36 A kérdező kommentje:
Tudom csak iszonyatosan rosszul fogalmaztam meg, mert olyan vagyok neki mint egy tárgy. :) Köszönöm jól. :)😀 Viszont arra kíváncsi lennék hogy más anyósa sem kérdezi meg ?
2023. márc. 30. 18:16
13/36 A kérdező kommentje:
11 😂😂😂😂
2023. márc. 30. 18:17
14/36 anonim válasza:
Én mondtam h. "anyuka, üljön fel az asztalra és csinálok, ha ennyire hiányzik"....
Azóta nem beszélünk...
15/36 anonim válasza:
Mondjuk én kb. pikirten zárom le a témákat...
Koronavírus oltás mizéria: "Anyuka zikavirusos lesz tőle a hímes tojás, ki fogja nekem akkor szájjal festeni?"
Szóval a családi ebédek is pipa. 😁
16/36 A kérdező kommentje:
Na ha férfi lennék én is ezt mondtam volna. 😂🙏 Igyekszem azért kibújni az állandó összejárás alól. Nálunk kellemetlen az egész, mert sok közös téma nincs. Ő folyamatosan a munkahelyi dolgait meséli csak, engem még nem érdekel hogy az xy akit nem ismerek kivel K*fél a gyárba.
2023. márc. 30. 18:28
17/36 A kérdező kommentje:
Két hete volt itt a másik unokája és szegény kisfiú is azt mondta " A mama olyan sokat beszél, de nem kérdezi meg tőlem hogy mi van az iskolába. Nem beszélget velem."
2023. márc. 30. 18:30
18/36 A kérdező kommentje:
Ezért visszás hogy azt hallgatom ismerősöktől hogy a mama hogy szereti az unokáit.
2023. márc. 30. 18:30
19/36 anonim válasza:
Meddig marad anyuka? Ameddig szívesen látjuk...? Hát már egy kávé sem fér bele...?
20/36 anonim válasza:
A legjobb anyós? A porhanyós..
Egyébként csak viccelek, én nagyon jóban vagyok az anyossal....múltkor elvittem a Veresegyházi medvefarmra...kapott török mézet is előtte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!