Hogyan változtathatok azon a helyzeten, hogy a feleségem családja állandóan “bejelentés” nélkül jelenik meg nálunk?
Tulajdonképpen az összes rokona ezt csinálja, mert mindenki a közelben lakik. Engem nagyon zavar, mert nem ehhez vagyok szokva, és utálom mikor váratlanul megjelennek hiszen nem is készülünk olyankor vendégfogadásra plusz idegesítő mert mi van ha épp mást szeretnénk csinálni?
Tudom, hogy a megoldás a megbeszélés lenne, de nem tudom hogyan lehetne ezt közölni, úgy hogy ne tűnjek kőbunkónak. A feleségemet pedig sajnálom, mert tudom hogy neki meg rosszul esne ha ilyet kellene mondania a saját családjának.
29es vagyok.
Várj, nekem a furdoszoba ajtón kopogtak a rokonok, hogy megjöttek! A parom engedte be oket! Nonszensz volt! Es elvartak hogy hetkoznap 11ig szorakoztassuk oket!
Az en exemmel volt a baj, amikor szova tettem, o a rokonai melle allt,hogy igenis johetnek amikor akarnak. Egyszeruen neki ez megszokott volt gyerekkoratol, nekem idegen, mas volt a neveltetes...De neki figyelembe kellett volna vennie, ha mar eggyutt elunk, hogy nekem ez diszkomfortos! Amugy ha ennyit sem lehet elvarni, a kesobbiekben nagyobb gondok lesznek, ez boritekolhato. En orulok, hogy otthagytam.
A kapuzár senkinel se működik?
Zarjatok be a kaput azt nem veszitek fel a telefont ha hivnak masodszor nem fognak menni :D
"Viccet félretéve volt már olyan, hogy zuhanyzás után boxerban ültem, mire szólt a feleségem hogy siessek kapjak magamra valamit mert jöttek a szülei."
Legközelebb ne vedd le. Hadd lássa a feleséged anyja, hogy a lánya mekkora lompossal játszik esténként. (Bocsi, ezt nem tudtam kihagyni. xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!