Ha rosszul választott, akkor mért ne választhatná helyette a macskát? Csak akkor azt a házasságot nem kell fenntartani.
2023. jan. 10. 00:16
32/72 anonim válasza:
Eleve nem választok mama pici fiát, aki nem tud kiszakadni az anyja seggéből...
2023. jan. 10. 00:27
33/72 anonim válasza:
Elválnék. Mindig, minden körülmények között a férjemet választanám. Mert ő a társam, a válsztott családom. Az anyámat is nagyon szeretem, de az anyám nem a párom. Az a természetes, hogy felnőttként már a saját családom az első.
2023. jan. 10. 00:30
34/72 anonim válasza:
Aki barom, az barom. Nincs ilyen választás.
2023. jan. 10. 00:54
35/72 anonim válasza:
Erről a jelenségről van egy festmény, csak sajnos nem találom a neten.
A vízben fuldoklik egy idős férfi és egy fiatal nő, karján egy csecsemővel. A fiatal férfi a partról az idős férfi, az apja után nyúl, csak őt menti.
A kép azt ábrázolja, amikor egy férfi olyan erősen kötődik a múltjához, hogy nem képes megélni a jelent és a jövőt.
Egy olyan férfi, aki nem tud érzelmileg eltávolodni annyira a szüleitől, hogy erősen kapcsolódni tudjon a feleségéhez, abból sajnos sosem fog teljes értékű férj válni.
2023. jan. 10. 01:08
36/72 anonim válasza:
Én is anyámat választanám a férjem helyett, mert ő a családom, érthető.
2023. jan. 10. 01:10
37/72 anonim válasza:
Többek között ezért is van ennyi válás, mert sokan nem képesek a valódi elköteleződésre, hiába választanak társat.
2023. jan. 10. 01:14
38/72 NTBS válasza:
Férfiként írom, hogy ilyen helyzetben azonnal szét kell költözni.
2023. jan. 10. 06:31
39/72 anonim válasza:
Elválnék abban a pillanatban, ugyanis ez azt jelentené, hogy nem számíthatok rá a bajban.
Tudom, hogy kínos kérdés, meg ilyet nem kérdezünk, de elvileg! mi vagyunk a családja, akikkel már 10+ éve él.
Én nagyon sajnálnám apát, de ebben a helyzetben a férjet menteném (főleg mivel ő úszni sem nagyon tud).
2023. jan. 10. 07:31
40/72 anonim válasza:
Érdekes itt mindenki szidja a férfit, de abba nem gondol bele senki hogy mi az oka hogy hazamegy. Valami nincs ezzel rendben. Egyébként meg inkább leszek a mama pici fia, mint hogy egy olyan nővel legyek kapcsolatban akivel pokol lenne az életem. Volt már hogy hazamentem a kapcsolatból, mert taszító volt a párom viselkedése, hozzáállása és nem csinált semmi házimunkát. Nem akarom leírni a kérdezőt, biztos mindkét oldalról van hiba a dologban, ha megvan az intelligencia hozzá megbeszélik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!