Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem értem tőle ezeket a...

Nem értem tőle ezeket a kérdéseket?

Figyelt kérdés

Anyósomról van szó. Egyszerűen nem értem tőle az alábbi dolgokat. Szüleim elváltak, külön élnek. Folyamatosan megkérdezi tőlem anyósom hogy mit csinálnak. Most pl. karácsonykor kérdezte hogy, anyukád sütött sütit?, én mondtam neki hogy nem mert dolga volt. Erre elkezdi mert, mi, mit csinált. Én erre mondtam neki hogy nem tudom mert nem beszéltem vele ( nyilván hazudtam, mert szerintem nincs köze hozzá). Erre megkérdezi, hogy egyáltalán dolgozik csinál valamit. Itt csak lestem és mondtam neki hogy nem tudom. Utána megkérdezte és most apukád hol lakik pontosan. Mondtam neki hogy gondolom a nőjénél. Erre elkezdi, csak mert láttam a kocsiját egy másik háznál, mit keresett ott, mi dolga van neki ott. Én erre mondtam neki hogy nem zavar hogy mamámnál volt. Erre elkezdi akkor is mi dolga neki arra, mondtam neki hogy talán azért ment oda hogy mamám meglátogassa. Erre elkezdi mondani hogy ő nem hiszi.

Már nagyon kivagyok tőle, szerintem ezek a dolgok amiket kérdez, nem igazán tartoznak rá. Egyszerűen nem elégszik meg annyi válasszal, amennyit kap. Csak én meg nem vagyok köteles neki beszámolni. Veszekedni a férjem miatt nem szeretnék, de előbb vagy utóbb sajnos az lesz a vége.

Itt a végén leszögezném hogy ez a kérdés nem anyós szidás miatt van. Csak tanácsokat szeretnék, hogy ki mit tenne a helyemben.

2022. dec. 31. 01:45
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
95%
A helyedben annyit mondanék neki, ha ennyire érdekli mit csinálnak a szüleid. nagyon szívesen megadod a szüleid számát, kérdezze meg őket.
2022. dec. 31. 06:14
 12/47 anonim ***** válasza:
45%
Lehet csak beszélgetni próbál, ha te magadtól nem szólsz hozzá?
2022. dec. 31. 06:20
 13/47 anonim ***** válasza:
91%
Mondd mindenre, hogy nem tudom, nem szoktam őket ellenőrizgetni. Amúgy az mi, hogy a férjed miatt nem szeretnél veszekedni? Pont neki kellene rászólnia az anyjára, hogy ne vájkáljon a szüleid életében, nincs dolga vele.
2022. dec. 31. 06:56
 14/47 anonim ***** válasza:
84%

Van oka annak, hogy nem mered egyenesen megkérdezni tőle, miért kérdezősködik, hanem te meg tőlünk kérdezed?

Én egyetlen egy mondattal le tudom neked írni az erre a helyzetre való határhúzást, ráadásul még csak nem is bunkón, hanem teljesen erőszakmentesen, de ha nincs mögötte eszközöd, mert ugye a "mit fog szólni" lemez pörög a fejedben, akkor nem fogod tudni alkalmazni.

2022. dec. 31. 07:31
 15/47 anonim ***** válasza:
78%
Van ilyen ismerősöm. A saját problémás családi életét nem tudja rendezni, ezért jobb híján mások után nyomoz, addig sem kell azzal foglalkoznia. Anyósodnál is esélyes ez.
2022. dec. 31. 07:32
 16/47 anonim ***** válasza:
85%
Tipikus mindent tudni akaró banya. Volt ilyen kollégám. Mondd, hogy ne haragudjon, nem szoktad őket követni, de megkérdezed anyudat, apudat, hogy anyós látta és mi dolga volt ott. Arra tuti bekussol.
2022. dec. 31. 07:43
 17/47 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk az anyós által kikövetelt ebédre is menne a fszom, ha ilyen idióta. Követelje.
2022. dec. 31. 07:56
 18/47 anonim ***** válasza:
79%

Anyós követelje, te meg nem mész el.

Exem anyja is elvárta a 2-3 hetenkénti ebédet (borzalmas természete van, egyébként), én a 4. alkalom után megmondtam, hogy ezt nem.

Ünnepekkor oké, elmegyek, de egyébként kizárt, mert nem vagyok kíváncsi az ezredik homeopátiás monológra, vagy a sokadik miért nem keresztelkedek már meg hisztire. És a többi.

Azóta már rég szakítottam, de elsők között volt, hogy én fixen nem járok kéthetente ebédre oda, ugyanis felnőttként muna mellett is lenne életem, pl elmennék túrázni, kirándulni, nem peidg egész délután másnál ücsörögnék.

2022. dec. 31. 08:01
 19/47 anonim ***** válasza:
13%
Sosem értettem, hogy miért kell titkolózni a normális válaszadás helyett. Ha meg annyira idegesít, hogy beszélgetni próbál, akkor el se menj.
2022. dec. 31. 09:41
 20/47 anonim ***** válasza:
88%
"Sosem értettem, hogy miért kell titkolózni a normális válaszadás helyett. " Talán mert rohadtul semmi köze hozzá? Miért kell beleütni egyeseknek az orrát mindenbe?
2022. dec. 31. 09:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!