Miért csinálja ezt?
Mielőtt megszületett volna a kislányom, az előtt anyósom folyamatosan hajtogatta nekem hogy, a gyermek csak is kizárólag fiú lehet. Mikor bejelentettük a baba nemét és hogy mi lesz a neve, nem örült neki. Mikor megszületett nem igazán akarta látni, nem jött hozzánk, inkább már mi vittük hozzá. De nem foglalkozott a lányommal és mondta hogy reméli hogy a második fiú lesz. Itt férjemmel fogtuk magunkat és haza jöttünk. Nagyjából olyan 4 hónap elteltével mentünk hozzájuk ismét, mert születésnapot tartottak, jöttek sógornőmék is. Sógornőmnek két iker fia van. Anyósom őket szeretgeti, ölbe veszi, etetti stb. Az én lányomra örülök ha ránéz. Nagyon kezd már bosszantani, konkrétan olyan érzésem van mintha nem szeretné csak azért mert lány. Én szeretnék jó viszonyt ápolni, meny anyós közt, illetve nagymama és unoka közt. De így egyszerűen nem lehet sajnos.
Ti mit tennétek a helyemben?
Azt már megkérdezted tőle, mi baja van pont neki a lányokkal? Őt is megszülte valaki és ő is lány lett, akkor őt is egész életében utálta ezért a nagymamája?
Vannak primitív gondokozású emberek, különösen a férfiak között szokott ez előfordulni, hogy csak a fiúkat tudja emberszámba venni, de az tényleg nagyon furcsa, amikor egy nő utálkozik ezért.
22es nem tudom, nem mondott rá semmit sem, de az a fura hogy sogornom a lánya és a férjem a fia.
Szóval a lányának vannak fiai.
“ az előtt anyósom folyamatosan hajtogatta nekem hogy, a gyermek csak is kizárólag fiú lehet. ”
Őt nem anya szülte?!
Atya, Ég!😂
“ Mikor megszületett nem igazán akarta látni, nem jött hozzánk,”
Ha a következő fiú lenne, akkor meg én nem engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!