Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért csinálja ezt?

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Mielőtt megszületett volna a kislányom, az előtt anyósom folyamatosan hajtogatta nekem hogy, a gyermek csak is kizárólag fiú lehet. Mikor bejelentettük a baba nemét és hogy mi lesz a neve, nem örült neki. Mikor megszületett nem igazán akarta látni, nem jött hozzánk, inkább már mi vittük hozzá. De nem foglalkozott a lányommal és mondta hogy reméli hogy a második fiú lesz. Itt férjemmel fogtuk magunkat és haza jöttünk. Nagyjából olyan 4 hónap elteltével mentünk hozzájuk ismét, mert születésnapot tartottak, jöttek sógornőmék is. Sógornőmnek két iker fia van. Anyósom őket szeretgeti, ölbe veszi, etetti stb. Az én lányomra örülök ha ránéz. Nagyon kezd már bosszantani, konkrétan olyan érzésem van mintha nem szeretné csak azért mert lány. Én szeretnék jó viszonyt ápolni, meny anyós közt, illetve nagymama és unoka közt. De így egyszerűen nem lehet sajnos.

Ti mit tennétek a helyemben?

2022. nov. 26. 20:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
95%

Biztosan nem vinném egyszer sem.

Pontosabban nem is viszem, mert hasonló a helyzet nálunk. A fiammal törődik, a lányommal nem. Nem tudom az okát, de nem is viszem hozzá. Megmondtam már az elején a páromnak is, amint ez nyilvánvalóvá vált, hogy a lányom nem bazári majom, hogy körbemutogassam. A fiam azért mehet, mert már nagyobb, van rá igénye, hogy elengedjem a mamához.

Nem látom értelmét, hogy olyanra erőltessem a gyerekem, aki nem szereti.

2022. nov. 26. 22:08
 12/28 anonim ***** válasza:
31%
Mindenkit le pontoz aki az anyósát egy rosszót is szól
2022. nov. 26. 22:09
 13/28 A kérdező kommentje:
Én nem írtam senkinek sem privátot.
2022. nov. 26. 22:12
 14/28 anonim ***** válasza:
11%
Ne hazudj
2022. nov. 26. 22:13
 15/28 anonim ***** válasza:
9%
Azt írtad hogy mért ne vihetné te nyomorult ezt írtad nekem
2022. nov. 26. 22:14
 16/28 A kérdező kommentje:

"azt várta volna el hogy mindenki az anyóst sajnálja nem a kislányt,érdekes ember a kérdező"

Te miről beszélsz? Nekem az esik rosszul hogy így bánik a lányommal, egy szóval sem mondtam hogy anyóst kell sajnálni. Engem az érdekelne hogy miért bánik vele így, vagy valaki van-e hasonló cipőben.

2022. nov. 26. 22:19
 17/28 A kérdező kommentje:
Szóval nem tudom hogy melyik mondatból szűrted ki hogy anyóst kell sajnálni, és nem a kislányt. A szövegértéssel gondok vannak.
2022. nov. 26. 22:22
 18/28 anonim ***** válasza:
83%
Akkor mért viszed???Azt írtad hogy jó kapcsolatot akarsz ki alakítani menny és anyós közt ez érthetö de ha nem fogadja el a lányodat mért kell neki puncsolni és mért kell vinni hozzá ha megmondta és azt írtad hogy örülsz ha rá nézz???nem fáj a szíved hogy így bánik a lànyodal???azért ilyen amit irtál hogy fíu unokát akart,én többet nem viném és én sem mennék az biztos,de ez a te döntésed
2022. nov. 26. 22:25
 19/28 anonim ***** válasza:
76%

De basszus, a lányoddal kiszúrsz, ha viszed, megszereti, közben a mama meg nem szereti viszont, és erre majd rá kell döbbennie.

Ne a jó kapcsolatot tartsd szem előtt, hanem a gyereked érdekeit.

2022. nov. 26. 23:00
 20/28 anonim ***** válasza:
96%

Na tudod ki állna szóba egy ilyen nyomorulttal?

Hagyd a fenébe! A kislányod boldog lesz "nagymama" nélkül is. Egy ilyen boszorkány, csak tönkretenné a kicsi lelkét.

2022. nov. 26. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!