Miért a férfiak anyjával van a baj főleg?
Mert féltékenyek.
Egy pasi (após) nem lesz féltékeny egy fiatal kis nőre, legfeljebb ő is be akar vágódni.
Nekem is volt olyan pasim, aki az anyukájával ment kirándulni, moziba stb. Ennek már 15 éve, a pasinak nincs komoly kapcsolata, legalábbis olyan nő akit felvállal azóta sem.
Én úgy mentem férjhez, hogy nincs anyósom. Viszont van neki felnőtt lánya, fia. A lánya felér egy féltékeny anyóssal. A fia meg nem szemétkedik.
3 fontos kapcsolatom volt/van.
Az elsőben az anyósjelölt azért gyűlölt, mert nem akartam gyereket. A pasi sem akart, de az anyós úgy gondolta, hogy nekem kellene rávenni erre.
A második azért gyűlölt, mert a fia mamahotelos volt és leadta otthon a lóvét, félt az öreglány, hogy ennek vége szakad. Pedig felőlem ugyanúgy leadhatta volna a lóvét, úgyis külön kasszán lettünk volna.
Ezek után nem voltam hajlandó anyukákkal ismerkedni, elegem lett. A férjem megérti, nincs belőle vita.
Én vagyok a hülye, mi?
A genyó anyósok, egyszerűen genyó természetű emberek. Leuraló, fontoskodó, magukat túlpozicionáló típusok.
Aki ßzar anyós, az az emberi kapcsolataiban sem egy gyöngyszem. Higgyétek el nekem és nézzetek szét, mert ez így van!
Normális anya örül, hogy végre fellélegezhet, csak magára van ezután gondja, élheti az életét, hódolhat a hobbijának stb.
Nekem kamaszaim vannak, de örömmel tekintek arra az időre, amikor végre csak magunknak élhetünk a férjemmel.
Mert a gyereknevelés piszok kemény és fárasztó meló.
Egyszerűen nem normális, aki ezzel nem tud leállni és felnőttet akar nevelni továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!