Miért a férfiak anyjával van a baj főleg?
Szerintem nem a férfiak anyjával van a baj. De tényleg vannak olyan anya-fia kapcsolatok, ahol anyuci pici fia 40 évesen se tudott még felnőni, és anyuci nem akarja elengedni az ő kisbabáját. És ez elvált, egy fiút egyedül nevelő nőknél még gyakoribb.
A nő a saját problémáit a gyerekre, a gyerekkel való kapcsolatra nyomja rá, nem tud normális felnőtté válni. És ez leginkább a párkapcsolatokban jelenik meg.
Szerintem közé lehet ennek a tradicionális férfi-női szerepekhez. Ugye ebben a leosztásban főleg a nő dolga a gyereknevelés, a háztartás, ő a család logisztikusa, ebből ezer variációban lehet egyet nem érteni. És hát én is inkább hasonlítok anyámra, mint anyósomra, hiszen anyámtól hoztam a mintát, szóval anyósomtól jobban kapom az ívet, mint anyámtól. Mondjuk mindkettőt fél perc alatt le tudom építeni, de ha nem tenném, akkor anyósom jobban megkeserítené az életünket.
(Ugyanez férfi oldalról: az ő dolga tradicionálisan pénzt keresni, na most ebbe hogy szólsz bele kívülállóként?)
9
Ezek szerint az egyes számú család a férfinak az anyja és nem a felesége?
Elmarni? Ezt hogy érted? Szerintem ha a férfi családja kedvesen és szeretettel fogadja az új családtagot akkor mi oka lenne elmarni vagy rossz véleményt alkotni?
Az hogy ki hogy éli az életét és kinek mik a fontosak azt mindenki maga érzi...
Az én véleményem az, hogy fontosak a szülők és testvérek, de valószínű ők is a saját életüket élik és nem a tiédet..
Igen, tudjuk. A menyek tökéletesek, bezzeg a hisztérika, rosszindulatú anyósok!
Amúgy leginkább azokkal az anyósokkal vannak gondok, akik azt hiszik, hogy a férfiakat ki kell szolgálni, és nem bíznak abban, hogy te jó szolgálja leszel a kicsike fiának.
16
A menyeket sem kell félteni sokszor. Ugye azt te sem godolod, hogy a menyek hibátlanok, az anyósok meg egy fúriák.
17.
Persze, van olyan is, de a gyakori inkább az hogy az anyós nem fér a bőrében... Elég ha valaki az útjába kerül, vagyis az útjában áll, ezeknek az az idill és a család ha ő meg a fia maradnak együtt életük végéig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!