Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van másnak is olyan anyósa,...

Van másnak is olyan anyósa, hogy egyetlen témája van, mégpedig a főzés?

Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 13:28
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nálunk én vagyok az első feleség, másik nem volt. Biztos 60 évvel ezelőtt még menő dolog volt, trendi, hogy egy nőnek a konyhában a helye, de ma már ez nem így van. Én is többre tartom magam ennél.
2022. okt. 13. 18:52
 22/27 anonim ***** válasza:
93%
Anyósod valószínűleg nem túl széles látókörű, hogy finoman fogalmazzak...
2022. okt. 13. 19:10
 23/27 anonim ***** válasza:
94%

Amúgy nem árt, ha valamennyire tudunk főzni, előfordulhat, hogy rászorulunk. De hogy ebből álljon az életünk, hát az hervasztó.

#22 voltam

2022. okt. 13. 19:12
 24/27 A kérdező kommentje:
Tudok főzni, a férjem szerint nagyon jól, vagyis neki nagyon ízlik amit főzök. Szoktam is főzni, ha van rá időm és kedvem is. De nem erről szól az életem, ez nem fontos téma számomra, nem érdekel annyira, hogy erről bármennyit is beszéljek.
2022. okt. 14. 07:34
 25/27 anonim ***** válasza:
35%
Ha előhozza témát, adj kurta válaszokat, de más témában (vesd fel Te) igyekezz vele tartós beszédet folytatni. Hátha észreveszi magát...
2022. okt. 17. 10:34
 26/27 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Az én anyósom is ilyen volt még az elején.

Amikor megkérdezte, hogy mit főztünk, akkor visszakérdeztem, hogy miért kérdezi, nincs kajája? Na ekkor leszokott róla.

Ha ecseteli, hogy miket főzött, kérdezz rá, hogy miért mondja ezt neked? Rosszul sikerült esetleg és tanácsot kér?

Ha jól pofára esik, be fogja fejezni ezt a témát.

2022. okt. 19. 09:31
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Amióta borult a bili és eltávolodtam tőlük lélekben (ők sosem voltak hozzám közel, sosem szerettek csak muszáj voltam), semmiről nem tudunk beszélgetni. Ők nem kérdeznek rólam, én nem kérdezek róluk és jön a nagy kín amikor lesünk egymásra. Olyankor előkapják a semleges témákat, a jelenlegi szar helyzetet a világban... Igazából csak ők beszélnek, én csak hallgatom, valamit kierőlködök magamból, de én nem kérdezek és semmit sem mondok már magamról. Már nincs miről beszélgetni velük.
2022. nov. 21. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!