Van másnak is olyan anyósa, hogy egyetlen témája van, mégpedig a főzés?
7: örülj neki, hogy nem a szennyesládádat piszkálja, vagy a friss teregetést, hogy elég szépen és alaposan mosol-e... vagy nem húzogatja az ujját akönyvespolc szélén, hogy minden nap le van-e takarítva... :-D :-D
Arról most ne is beszéljünk, hogy pl. hogyan pelenkázod a gyereket... Jobbról balra hajtod, vagy balról jobbra... :)))
Nekem a hobbim a főzés, szeretem csinálni, kikapcsol, a barátnőmmel órákig tudunk erről beszélgetni. Viszont ha valakit nem érdekel, azt soha nem traktálom vele.
Ez kb. olyan, hogy engem is zavar, amikor a férjem a kertről, kertészkedésről tud(na) beszélni órákig. Velem, aki ki sem lépek a kertbe, az az ő kedvtelése, hobbija.
Kérdező, megértelek amúgy.
8.
Jaj, ne csináld már. Én majdnem minden nap és piszok jól is főzök, de ez inkább teher, mert rengeteg idő, odafigyelés (árak, tápérték, minőség), meg meló.
Nincs kedvem még erről külön annyit beszélni, amennyit az nagy mártír anyák szeretnének.
Gyerekeim is vannak, de ami nem az ő korosztályukat érintő kérdés, az is fárasztó számomra.
12: mondd neki, hogy "anyuka, beszélgessünk inkább az intimtölcsérről".
ű
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!