Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van másnak is olyan anyósa,...

Van másnak is olyan anyósa, hogy egyetlen témája van, mégpedig a főzés?

Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 13:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%

7: örülj neki, hogy nem a szennyesládádat piszkálja, vagy a friss teregetést, hogy elég szépen és alaposan mosol-e... vagy nem húzogatja az ujját akönyvespolc szélén, hogy minden nap le van-e takarítva... :-D :-D

Arról most ne is beszéljünk, hogy pl. hogyan pelenkázod a gyereket... Jobbról balra hajtod, vagy balról jobbra... :)))

2022. okt. 12. 14:48
 12/27 A kérdező kommentje:
Minden alkalommal megkérdezi, hogy főztem-e, mondom hogy nem. Ekkor elkezdi mesélni, hogy ő mit főzött, meg majd menjünk át és akkor főz ezt meg azt. Meg hogy menjek át és főzzünk együtt ezt vagy azt. :D Vagy hogy átjön ő és főzünk. :D
2022. okt. 12. 14:51
 13/27 anonim ***** válasza:
90%

Nekem a hobbim a főzés, szeretem csinálni, kikapcsol, a barátnőmmel órákig tudunk erről beszélgetni. Viszont ha valakit nem érdekel, azt soha nem traktálom vele.

Ez kb. olyan, hogy engem is zavar, amikor a férjem a kertről, kertészkedésről tud(na) beszélni órákig. Velem, aki ki sem lépek a kertbe, az az ő kedvtelése, hobbija.

Kérdező, megértelek amúgy.

2022. okt. 12. 15:46
 14/27 anonim ***** válasza:
94%

8.

Jaj, ne csináld már. Én majdnem minden nap és piszok jól is főzök, de ez inkább teher, mert rengeteg idő, odafigyelés (árak, tápérték, minőség), meg meló.

Nincs kedvem még erről külön annyit beszélni, amennyit az nagy mártír anyák szeretnének.

Gyerekeim is vannak, de ami nem az ő korosztályukat érintő kérdés, az is fárasztó számomra.

2022. okt. 12. 16:38
 15/27 anonim ***** válasza:
50%
Hát legalább valami jo témakör :)
2022. okt. 12. 18:28
 16/27 anonim ***** válasza:
93%

12: mondd neki, hogy "anyuka, beszélgessünk inkább az intimtölcsérről".

ű

:-D

2022. okt. 12. 18:55
 17/27 anonim ***** válasza:
76%
Én örülnék, ha erről beszélne velem. Legalább lenne közös témánk. Idáig csak lelki szemetesládának használt, hogy elmondja mi a baj a kolléganőjével. Már, ha hajlandó volt szóba állni velem. Most már nyugdíjas, nem tudom, mi változott.
2022. okt. 12. 19:36
 18/27 Metionin ***** válasza:
90%
Nálunk az anyám :D anyósomnak a pénz az egyetlen témája, imád mások pénztárcájában vájkálni.
2022. okt. 12. 21:03
 19/27 anonim ***** válasza:
25%
Bunkó anyósok ! Beszélni mernek!
2022. okt. 12. 21:13
 20/27 anonim ***** válasza:
89%
Az én anyósomnak a férjem első felesége volt a kedvenc témája...
2022. okt. 13. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!