Mit lehetne kezdeni vele és ezzel a helyzettel?
2 éve vagyunk együtt a párommal, 1 éve élünk az anyósom lakásán - el kell költözni, ilyen egyszerű.
Vszeg a töke kivan vele, hogy a lánya egyéve odacuccolt téged magához, és igaza van.
Én a saját családomnak nem engedném, hogy évekre hozzám költözzön, nemhogy a gyerekem aktuális barátjának.
11. Nem lehet ki a töke azzal hogy más fizeti helyette a hitelt.
Koltozzetek albérletbe. Remélem volt annyi eszetek és raktatok félre pénzt sajátra ha már össze akartok házasodni. Mert hiába fizettek a hitelt ha soha nem lesz tiétek a ház.
Én,ha ilyen helyzetben lettem volna,az első adandó alkalommal ahogy szóvá teszi, illetve nem is kell hogy szóvá tegye, elég lenne csak,ha utalna rá,már költöznek.
Ez az egyik,a másik hogy kiröhögném,lenézném és természetesen soha többet nem tartanám vele a kapcsolatot.
Harmadjára,mivel úriember vagyok +1 hónapot fizetnék az anyós lakáshitelébe.
De nem fizetnem be a csekket,nem az anyós kezébe adnám a pénzt,hanem a készpénzt egyesével a padlóra szórnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!