Szerintetek hogyan kéne kezelnem a helyzetet?
Adott apósom, 5 éve elvált, szinte egyszerre az esküvőnkkel. A férjemmel alig foglalkozott, nem is tartották a kapcsolatot, én is csak kb 2x láttam. Amióta megszületett a lányunk, jövő héten lesz 6 hónapos, minden héten idejár, amit én egyre inkább kezdek tehernek érezni, még akkor is ha "csak" 2-3 órát van itt. Mert azért ilyenkor máshogy takarít az ember, készül kínálnivalóval, igyekszik udvarias lenni, stb. De ő is egyre jobban irritál. Rágyalogol a gyerek játszószőnyegére, mintha egy sima szőnyeg lenne, állandóan felveszi, pedig jobb szeret a földön lenni és mozogni, aztán csodálkozik hogy nyűgös, vonaglik. Ilyenkor ami csörgőt lát, azt őrült módjára rázza a fülébe, mert hogy attól megnyugszik, pedig már nekem is a fejem fáj tőle. Bármit amivel megkínáljuk, adná a babámnak is, szerencsére neki több esze van mert ki se nyitja a száját. Közben persze folyamatosan duruzsol neki, hogy látod milyen gonosz anyád van, nem engedi hogy ilyen finomságot adjak neked. Kezébe adta már a kulccsomóját is, hogy azzal játszon. Amellett hogy milyen koszos az a kulcs és persze nyalogatni is elkezdte, még fejbe is vágta magát vele, amikor elkezdte rázni.
Én nem merek rászólni, egyrészt alig ismerem, másrészt nagyon ilyesztő külseje van. A férjemmel beszéltem, hogy ő próbáljon meg finoman beszélni vele, de nem akar. Szerinte túlreagálom, inkább örüljek hogy foglalkozik az unokájával és ennyire odavan érte. Ennyitől meg úgysem lesz semmi baja.
Holnap beadod a válókeresetet, mert a férjed nem szeret. Nincs és nem is lesz más megoldás. Úgyis el fogtok válni, vagy egész életedben boldogtalanul fogsz szenvedni.
Amúgy meg már a független életedre, növesszél tököt, ha ezt nőre lehet mondani, mert ha ilyen nyámnyila vagy, mindenki el fog taposni. A pasit nem kell beengedni. Szerinted mit csinál? Megöl?
Mi az, hogy "idejár"?...
Bejelentés nélkül becsönget?
A te lakásod?
Jó lenne tudni, kinek a lakása. Ha a tiéd, mondhatod a férjednek, hogy pakoljon és húzzon a francba, a bigott apjával együtt.
Ha a férjedé, akkor meg te keress másik otthon, mert ez nem fog változni. A férjed azt hiszi, az apja most szereti, hiába nem törődött vele eddig...
És de, lehet baja! Ha úgy csapja magát szemen a kulccsal, a látásának annyi. Ennyire hülye nem lehet egy felnőtt sem!
"Én nem merek rászólni, egyrészt alig ismerem, másrészt nagyon ilyesztő külseje van."
- De addig nincs gond, amíg ez az általad alig ismert, ijesztő külsejű ember csak a lányoddal foglalkozik...
Legalább érte állj ki, ha magadért nem mersz.
7!
Igen, ebből is látszik, hogy kamu a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!