Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez normális? 40 éves és az...

Ez normális? 40 éves és az anyja minden nap hívja, 10 percre laknak egymástól.

Figyelt kérdés
Tudni akarja, mit csinál a fia, mikor megy dolgozni, mi történik. Gyakran találkoznak nyilván. Állandóan a telefonján lóg, mert az anyja hívta vagy írt neki.
2022. aug. 18. 13:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

18 vagyok

Normális ember a színházba kikapcsolja a telefont, ez alaptisztelet a színészek és a közönség felé. Vacsoránál akárki hív, megmondom, hogy bocs de vacsorázunk, később visszahívlak. Ilyen egyszerű a történet, felnőtt emberek esetén. Azt nem egészen értem, hogy nyaralás alatt miért ne beszélhetnék akárkimmel 10 percet? Miben sérülnek ezzel az érdekeid?

Én elhiszem, hogy egyesek jobban szeretik "anyuci pici fia" helyett a "Barátnő zsebibabája" vagy a "Feleség kapcarongya" pasikat, de egy valamit nem árt tudni: Normál esetben, mondom NORMÁL ESETBEN, a férfi az anyja haláláig anyuci pici fia lesz, ahogy a nő is anyuci/apuci pici lánya és ha fejre állsz is, ez így lesz! Legfeljebb elvadítod a hülyeségeiddel magad mellől a pasit, de ez már legyen a te gondod!

2022. aug. 18. 19:04
 22/30 anonim ***** válasza:
83%

Bírom ezt a kétévevagyunkegyütt senki nem beszélhet a párommal, mert engem zavar beállítottságú nőket.

Aztán eltelik újabb két év és a család, régi barátok ugyanúgy ott vannak mellette,de a nő meg már rég a levesbe, mert egy elviselhetetlen mindent leszabályozó vipera.

Nem kell ezt se félre magyarázni,se túl gondolni, van ilyen nő, nem is kevés.

2022. aug. 18. 19:08
 23/30 anonim ***** válasza:
23%

Na, ezt szoktam szajkózni, mikor kiírnak egy kérdést tizenévesen hogy az anyja le nem szállna róla és elege van, és mindenki írogatja hogy költözzön el és nyugta lesz.

Itt a példa hogy nem. Határokat kell szabni, mert ha ezek nincsenek, a világ másik felére is lehet költözni, anyuka nem fog hagyni élni.

2022. aug. 18. 19:54
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom...

Az én férjem is majdnem mindennap beszél az anyukájával, vagy ha nem is mindennap, de legalább kétnaponta, engem ez sosem zavart, normális anyósom van, én is felhívom simán heti 2-3 alkalommal (mondjuk, nekem nincs is anyám, ő olyan nekem, mintha az lenne).

De ettől függetlenül a párom nem anyuci kisfia, anyós meg nem akaszkodik ránk, nem probléma, ha valamiért mégsem beszélünk 2-3 napig, előfordul.

Viszont, sosem értettem, miért baj, ha valaki jó kapcsolatban van a szüleivel, szerintem ez inkább példaértékű. Nekem is van egy kisfiam, nem várom el, hogy 30 év múlva család mellett majd naponta hívogasson, de jó sz*rul esne, ha csak nyűg lenne felhívni és tökre kizárna az életéből.

2022. aug. 18. 21:12
 25/30 anonim ***** válasza:
74%
nem igazán
2022. aug. 18. 22:11
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a stílus nem mindegy. Ha elszámoltat, kihallgató stílusban megy a beszélgetés akkor gond. Ha csak cső mi újság akkor az más. És az se árt hogy ne sertodjon meg ha éppen nem érsz rá mert dolgod van. Ismerek ilyet, nem szól bele a fia életébe. Mondjuk ott a fia keresi mert az anyja egyedül él és magányos. Ki hogy segít a szüleinek ebben a hyzetben. Ő így hogy kicsit beszélget vele.
2022. aug. 19. 09:13
 27/30 anonim ***** válasza:
75%

Felnőtt! embernek helyén kell tudni kezelni a szülő -gyerek-házastárs háromszög hasonló problémáit.

Teljesen normális dolog a felnőtt napi kapcsolattartása a szülővel.

Természetesen nem úgy, hogy a házastárs helyett vele mindent megbeszélni.

Abszurd elvárás egy házastárs részéről, hogy ki akarja zárni a párja szüleit a közös életükből, mintha a világon se lennének. Akinek ez gondot okoz, azzal nem ez lesz a legnagyobb probléma,de elég jól megmutatja, hogy bőven lesz.

Ettől már csak az rosszabb, aki az előző házasságból született gyerekét akarja távol tartani a párjától.

2022. aug. 19. 10:19
 28/30 anonim ***** válasza:
30%
#20: van párkapcsolatom. Mikor megismertem már egészséges mértékben levált a szüleiről. Anyósom ritka normális nő volt, esze ágában sem volt napi szinten kérdezgetni, hogy mit csinálunk. Persze volt élete. Férje, hobbija, barátai. Rendszeresen mentünk hozzá, az unokáival is remek volt a viszonya. Sajnos mar nem él.
2022. aug. 19. 11:29
 29/30 anonim ***** válasza:
16%
Nem normális, valószínű nem történt meg az egészséges elszakadás az anyjától. Nyilván ennek az okát lenne érdemes kideríteni, de az már a pszichológus szakterülete…
2022. szept. 4. 09:16
 30/30 anonim ***** válasza:
57%
Én megértelek teljesen mert egy felnőtt, szüleiről levált nőnek ez tényleg zavaró. Nem is a telefonhívások zavarnak téged szerintem hanem a mindenbe belekotnyeleskedés, de neked itt nem anyósoddal vannak a gondok hanem a férjeddel. Mert ő oszt meg minden mozzanatot. Na ez a nem normális. Egy alkalommal be is tetőztem. Kisbabám van. Mikor egy reggel elment a tejem egész nap zokogtam. Kora délután írt anyósom hogy na van-e már tej?? Minden vér kifutott az arcomból. Senkinek nem mondtam el. Majd mikor leesett kiszóltam a férjemnek hogy ezt hogy gondolta hogy EGYBŐL írt az anyjának?? Egyszerűen úgy érzem hogy nincs magánéletünk, nincs személyes tér, a mama mindenről mindig tud. A szexuális életünkben is kezd megmutatkozni hogy egyszerűen egyre kevésbé tudom férfinek tekinteni a férjem. Bár gondolom az anyukája már ezt is tudja.
2022. okt. 12. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!