Ez normális? 40 éves és az anyja minden nap hívja, 10
percre laknak egymástól.
Figyelt kérdés
Tudni akarja, mit csinál a fia, mikor megy dolgozni, mi történik. Gyakran találkoznak nyilván. Állandóan a telefonján lóg, mert az anyja hívta vagy írt neki.
Én nem szeretném a kapcsolatomban tolerálni, utálom, ha nem lehet semmit csinálni, mert hívni "kell" bárkit is, és állandóan bezavar.
2022. aug. 18. 14:58
12/30 anonim válasza:
Én biztos agyvérzést kapnék ennek a negyedétől is. Mondjuk anyámtól nem is laknék 10 percre, hanem minimum az ország másik végében...
2022. aug. 18. 14:59
13/30 anonim válasza:
Miért te nem beszélsz vele minden nap? Vagy neked lehet?
2022. aug. 18. 15:26
14/30 anonim válasza:
8-as válaszadóval értek egyet. Az én férjem is naponta-kétnaponta beszél a szüleivel, és ők is kb. 10 perc autóútra laknak, igaz nem megy oda folyton, de azért hetente megfordul ott legalább egyszer. Semmi probléma nincs ezzel. Egyébként meg külön élt már akkor, amikor megismerkedtem vele, egyáltalán nem "anyuci pici fia".
2022. aug. 18. 16:34
15/30 anonim válasza:
A fiának kéne egy picit hanyagolnia a hívásokat, és az üzenetváltásokat, megértetnie az anyjával, hogy nem kell tudnia mindenről.
Ha ez zavar, igenis vesd fel neki.
2022. aug. 18. 16:47
16/30 harebell válasza:
Ha a párodnak sok, rendezze le ő az anyjával. Viszont egyáltalán nem minden esetben egészségtelen ez, nem feltétlenül "anyuci pici fia", önmagában semmi baj nincs azzal, ha valaki minden nap beszél a szüleivel.
2022. aug. 18. 17:28
17/30 anonim válasza:
Már nincs anyósom, mert meghalt. Egyetlen pillanatig nem zavart, hogy naponta beszéltek a férjemmel. Alapban nem is értem, hogy ez valakit miért és miben zavarhat? Én is hívom naponta a szüleimet, mióta megöregedtek, mert úgy vagyok nyugodt.
2022. aug. 18. 17:53
18/30 anonim válasza:
Férfi vagyok.
Ha nekem bárki szeretné megszabni, hogy anyámmal, apámmal, testvéremmel, barátommal mennyit beszélhetek telefonon, az aznap szart volna nálam utoljára. És nem azért mert "anyuci pici fia vagyok", hanem mert ez a másik fél maximális tulajdonlása, irányítása, kontroll alatt tartása és ez nálam nem fér bele, mivel én sem csinálom.
2022. aug. 18. 18:02
19/30 anonim válasza:
#18: ha valkival nem.lehet elmenni egy vacsorára vagy szinhazba mert az anyja hívogatja és nem.lehet eltölteni egy hetet nyugodtan nyaralás közben, akkor az nálam kuka, mert a kedves mama, papa, testvér stb az én életemet is nagyban irányítani akarja, amit én nem viselnek el.
2022. aug. 18. 18:44
20/30 anonim válasza:
19es nem mindenkinek szükséges párkapcsolat, öregedj meg egyedül és senki sem irányít.
Ha meg téged zavar, akkor gondolom te se szabod meg a párodnak meg a szüleinek mennyit beszélnek hiszen az már az ő életük irányítása lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!