Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális a párom reagálása...

Normális a párom reagálása anyukám “dolgaira”?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Röviden az a problémám hogy a párom nem igazán egy társasági ember velem nagyon jól el van de másokkal már kevésbé inkább mondanám antiszociálisnak..Vettem egy ingatlant hátul lakunk mi a párommal elöl meg anyukám..A kert az közös viszont külön bejárat van a házakba azaz nem kell egymáson keresztul menni,csak a kapunal ahol bejovunk.A páromnak az a problémája hogy anyukám bár kopogással de bejön pl. beengedi a kutyámat ilyenkor nem jön be de kinyitja az ajtót hogy be tudjon jönni a kutya vagy pl. bejön azért mert akar nekem mondani valamit vagy bármiféle egyéb dolog.Ez alapvetően nem szokott sokszor előfordulni (hetente 2x alkalom kb)a páromat ez bántja, azt mondja nincs maganszferank.

Van a kert közepén egy pavilon unk székekkel és asztalokkal valamikor kint ülünk a párommal anyukám odajön,(nem mindig) ez engem nem zavar szívesen elbeszélgetnék veluk,Viszont a páromat ez zavarja hiszen azt mondja hogy szinte nincsen magán szféránk.Anyukámmal közöltem ezt a dolgot és mondtam neki hogy ne jöjjön be hozzánk hátra kopogással sem neki rosszul esett őszinte leszek sírt is viszont elfogadta és azt mondta az a lényeg hogy boldog legyek.Nekem ez rosszul esett hogy én őt így láttam ezért fordulok hozzatok hogynektek erről az egészről mi a véleményetek.

Zárójelben annyit megjegyeznék hogy a párom mondta hogy nem annyira szeretned élni pontosan azért mert ismeri saját magát, Viszont én mindenképpen egy ketgeneracios ingatlan szerettem volna venni,Mivel tudom hogy anyukám nak nincs hova mennie.

Az ingatlant egyedül vásároltam nincsen beleszólása páromnak azaz nem uralkodik csak elmondja a véleményét és fájdalmait

(5eve vagyunk egyutt,(eddig alberletbe eltunk kulon)

.

Egy lany irta a tortenetet :)

2022. aug. 12. 14:02
 61/117 anonim ***** válasza:
52%
61-es egy család két külön lakrésszel. Attól még a szülője ugyanúgy a családtagja, nem egy idegen másik család a szülője. De mindegy.
2022. aug. 12. 15:50
 62/117 anonim ***** válasza:
71%

"Annyiban megvedem magamat,a parom nem uralkodik feletem..ha en 4napig wellnesezni megyek anyukammal,nagyszuleimmel akkor en ott vagyok 4napig.

Ha en kimegyek 2hetre a nagyszuleimhez akkor en 2hetig ottvagyok..mivel idosok es kell nekik a segitsegem! (Parom evente 1x jon ujevkor)"

Nyilvánvaló hogy a párod csak élősködik rajtad, közben rühelli a családodat. Érdekből van veled. Nem érdekli ha te elmész, még örül is gondolom ha nem kell veled lennie, a maga ura lehet. Az viszont zavarja ha anyukád vagy bárki oda merészel menni ahol ő van. Csak arra kellesz neki hogy lakhatást tolj a segge alá.

Elképesztő hogy ilyen gusztustalan antipasik léteznek, de ami még elképesztőbb hogy vannak olyan nők mint te, akik mindezt eltűrik.

2022. aug. 12. 15:54
 63/117 anonim ***** válasza:
78%

56-os az előtte lévő választ is én írtam, és jeleztem hogy ja még ez a kérdésem. Nem neked szólt, lapozz már tovább. Bocs hogy nem írtam oda, hogy kérdező, de a kutyát se érdekli már, hogy te hogy élsz a házadba, már réges rég nem ott tartok. Akkor se mikor írtad, csak reagáltam a válaszodra ennyi.

Ha szeretnél egy ilyen kérdést, akkor írj ki egy ki hogy mászkál a házába címűt. De ez a kérdés nem erről szól. Nem ez a lényege ennek.

2022. aug. 12. 15:55
 64/117 anonim ***** válasza:
17%

Na jó én most már tényleg megyek, ahhoz képest, hogy mikor mondtam. :)

66-os vagyok.

2022. aug. 12. 15:55
 65/117 anonim ***** válasza:
78%
#65 valószínűleg igazad van. Sőt, az sem biztos, hogy a kapcsolat előtt/elején ilyen volt a csávó. Mindkettejüknek jobb lenne, ha kompatibilisebb párt keresnének maguknak, a csaj olyat, aki az egész családjának az aktív része lenne (nem minden férfinek igénye ez), a pasi meg olyat, aki nem fojtja meg és nem várja, hogy két hétig ne lássa a saját párját.
2022. aug. 12. 15:56
 66/117 anonim ***** válasza:
67%

63, a nőkre is ugyanez vonatkozik. Ha csak beleül a készbe, akkor ne ő hozza már a szabályokat. Más házában ne akarjon senki törvényhozó lenni, akármilyen nemű is.

Jelen esetben a nő vette a házat, direkt úgy hogy legyen ott helye az édesanyjának is. Ha a férfinek nem tetszik akkor teremtsen ő otthont, a saját tulajdonában az lesz amit ő akar.

2022. aug. 12. 15:57
 67/117 anonim ***** válasza:
47%
#69 mondjuk az egészben az a baj, hogy mennyire komoly az a kapcsolat, ahol akár a nő, akár a férfi saját tulajdonnak vesz házat? Mifelénk összeköltözni a közösbe szoktak, miután megbeszélték, kinek mi a fontos. Én biztos nem költöznék olyan helyre, amit alám tolnak, mert még ha édesget is a partner, hogy "ami az enyém, az a tied", a kérdésen is látszik, hogy előbb-utóbb lesz valami feszkó.
2022. aug. 12. 15:59
 68/117 anonim ***** válasza:
46%
70, hát ez az, a legjobb az lett volna ha közösben vesznek házat. De a pasinak kényelmesebb élősködni a kérdezőn.
2022. aug. 12. 16:02
 69/117 anonim ***** válasza:
36%

Nőként írom aki imádja az anyukáját.

1. Szerintem borzasztó hogy tudtad hogy a párod nem akar anyaddal együtt élni, mégis ezt leszarva két generációs házat vettél. Ergo semmibe vetted a párod.

2. Biztos agyfszt kapnék ha anyám kopogas után rögtön benyitna a hazunkba, bármikor amikor kedve szottyan.

Mondjuk az én anyám ennél intelligensebb szóval nem csinalna ilyet.

3. Bár azt nyilván nem lehetne megtiltani hogy odamenjen a pavilonhoz, de biztos vannak olyan pillanatok amikor engem is zavarna hogy épp kettesben beszélgetünk a párommal, a mama meg szó nélkül odaallit. Mert lehet hogy amiről épp szó van nem tartozik rá.

Vagy olyan dologról beszélünk amit ő nem ért, ezért váltsunk témát hogy őt is szorakoztassuk.

4. Anyád manipulálása a sírással és az intelligencia hiánya amiért ezt nem érti meg és nem evidens neki fog még gondokat szülni. Már ha túléli a kapcsolatotok azt hogy semmibe veszed a párod.

2022. aug. 12. 16:06
 70/117 anonim ***** válasza:
50%
Mert az aranyf@szú párja bezzeg nem veszi semmibe se a kérdezőt se az anyját, á nem.
2022. aug. 12. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!