Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » T.i elmennétek így meglátogatn...

T.i elmennétek így meglátogatni anyóst?

Figyelt kérdés
Eredetileg nagyon jól kijöttünk egymással, viszont az elmúlt év nagyon nehéz volt neki, eléggé megkeseredett az élettől. Amióta megszületett a lányunk már velünk is talált veszekedni valót. Szegény férjemet mindennek elhordta, a vége felé már engem is szidott. 2 hónapja nem is beszéltek egyáltalán. A héten azzal hívta fel anyósom a férjemet, hogy hiba volt így viselkednie, megbánta és szeretné ha meglátogatnánk a hétvégén mert nagyon hiányzunk neki. Egyrészt nagyon örülök hogy kibékültek, a férjem nagyon szenvedett emiatt, másrészt viszont vannak fenntartásaim, hogy ez nem lesz tartós. A gyerekemet nem szeretném kitenni ennek a hektikus viselkedésnek, hogy most jó kedvem van gyertek, most rossz kedvem van és utálok mindenkit. A másik ami zavar, hogy az egyik amit a fejünkhöz vágott, hogy mi sosem viszonozzuk a meghívást, mindig csak mi megyünk. Ez persze nem igaz, csak neki volt mindig valami kifogása, és igaz ami igaz, ő tényleg nehezebben jut el hozzánk mint mi hozzá. Bennem van, hogy addig ő jöjjön hozzánk, amíg viszonzottnak nem érzi az összes eddigi meghívást. De félek, emiatt most újraindulna a veszekedés, az senkinek sem hiányzik.
2022. júl. 7. 06:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
Felnőttek vagytok, bármikor megvan a lehetőség felállni és hazajönni, szóval veszítenivaló nincs.
2022. júl. 7. 10:23
 12/23 anonim ***** válasza:
92%
Igen én mennék.
2022. júl. 7. 10:35
 13/23 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem adjatok neki esélyt. Aztán majd meglátjátok, hogyan alakul.
2022. júl. 7. 10:46
 14/23 anonim ***** válasza:
86%
Egy próbát megérne.
2022. júl. 7. 11:19
 15/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem szabad haragot tartani, a békejobbot el kell fogadni. Maximum jelezni felé, hogy nektek nem pálya ez az egyszer tejben vajban fürösztelek, egyszer meg szarral kenlek be mentalitás.
2022. júl. 7. 11:45
 16/23 anonim ***** válasza:
95%

Igen, elmennék hozzá, két okból:

- Félretette az egóját és bocsánatot kért, ami rengeteg embernek egy életen át sem megy

- Ha magam miatt nem is, a párom miatt biztosan bevállalnám, hogy neki jobb legyen, mert ha a párom boldog, én is az leszek

41/N

2022. júl. 7. 11:58
 17/23 anonim ***** válasza:
95%
Igen mennék. De ne ilyen hozzáállással menj. Látszik, hogy te már eleve valami konfliktusra készülsz, és nincs benned békülési szándék. Meg ez, hogy addig nem mész, amíg az összes eddigi látogatásotok nem lesz viszonzott.... Ez nagyon gyerekes.
2022. júl. 7. 11:59
 18/23 NTBS ***** válasza:
92%
Igen.
2022. júl. 7. 12:36
 19/23 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem próbáljatok meg tiszta lappal indulni, ne emlegessétek fel a sérelmeket. Meglátjátok, hogy működik-e, anyós tényleg őszintén akar-e változtatni. Ha a gyerek nem rég született, egy -két évig még nem fog észrevenni semmit anyós viselkedésén, addig még kiderül, hogy tartos-e a változás.
2022. júl. 7. 12:39
 20/23 anonim ***** válasza:
54%

Anyósom pont ilyen

Ha nem találkozunk fél évig irogat meg “nyalizik” de mikor ott laktam

2x is

Mindig ment a vita..

Amugy meg tette a jót a fiainak, persze az én párom átlàtott rajta

Most sem voltam nála már 7 hónapja, tudom ha újra visszaköltöznénk megint ugyan az lenne

Albiban lakunk inkább!!

Egy próbát megér de én megértem hogy kételkedsz!!

2022. júl. 7. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!