Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek jogos hogy megsért...

Szerintetek jogos hogy megsértődtem? Túl spilázom?

Figyelt kérdés
Babánk első oltásánál anyós mindig cipeli a babát, viszi be az orvosi rendelőbe pedig azt is nekem kéne, ezzel nincs is baj de én akartam az első oltásnál megnyugtatni hogy érezze az anyai törődést. Az orvos nekem akarta adni hogy fogja meg az anyja erre megint elveszi tőlem megsérteni nem akarom de lehet túl spilázom
2022. jún. 24. 14:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
Jah, de téged meg lehet azzal sérteni, hogy kiveszi a kezedből a saját gyerekedet. Tűrjed akkor csendben, hogy kitúrjon, a te életed.
2022. jún. 24. 20:58
 12/17 anonim ***** válasza:
9%
Ezen nem kéne emgsértödni.
2022. jún. 24. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem jó kapcsolat.
2022. jún. 24. 21:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól jó a kapcsolat, hogy te bekussolsz és lenyelsz mindent, és ezzel az anyósod irányítja az életedet.

Mi a fenéért megy egyáltalán veletek az orvoshoz? Gyanítom, nem ez az egyetlen dolog, amiben átveszi tőled a szerepet. Miért kellene becsicskulni neked, őnálló, felnőtt ember vagy, nem egy szellemi fogyatékos hülyegyerek, aki felett rendelkezni kell.

2022. jún. 25. 06:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk éld a saját életedet, külön! anyóséktól, és nem lesz ilyen probléma.
2022. jún. 25. 08:09
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem megsértődnöd kéne, hanem barátságosan, de egyértelműen meghúznod a saját határaidat - pl. a konkrét esetben mondhattál volna annyit kedvesen, normális hangnemben, hogy te szeretnéd az orvoshoz bevinni és oltás közben tartani a babát, és nyújtani felé a karodat, megvárva, hogy átadja neked (ha az rendben volt részedről, hogy az orvosi rendelőbe elkísérjen az anyósod).

Ha valóban jó a viszonyotok, akkor megérti és elfogadja az anyósod, hogy miben és milyen mértékig engedsz neki részt venni a babával kapcsolatos teendőkben.

A sértődéssel szerinted mit érsz el? Mi fog változni tőle?

Szerinted egyébként tudja az anyósod, hogy megsértődtél a történtek miatt? Ha tudja, akkor miből tudja?

2022. jún. 25. 08:24
 17/17 anonim ***** válasza:
75%
Ezért nem kell anyós nyakára szülni. Egyébként meg túlpörgöd. Élete első oltásánál se voltál ott, mert az még a kórházban kapta, mégse lesz belőle lelki roncs. Attól, hogy szültél nem vagy felnőtt, inkább ezzel kéne kezdened valamit
2022. jún. 30. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!