Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit gondoltok az exetek...

Mit gondoltok az exetek anyjáról/apjáról?

Figyelt kérdés

Azért jutott ez a kérdés, mert én nagyon örülök hogy megszabadultam az exem anyjától. Több ponton mérgezte a kapcsolatot,folytonos hazudozás és undorító dolgok folytak a család hátterében (alvilági dolgok, tartozások)

Örülök hogy nem kell ebbe a családba gyereket szülnöm

Ti nektek volt ilyen anyós/apósotok?

Osszátok meg a történeteteket!

2022. jún. 6. 18:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Exem anyja az a tipikus mártír volt, aki mindig elutasította a segítséget takarítás, főzés terén, de aztán meg mindig panaszkodott, hogy ő csak egy cseléd, neki nem segít senki, stb. Nagyon hitt a spirituális dolgokban, amivel nincs is semmi baj, de ő kerek perec megmondta, hogy ő csak azért segítőkész másokkal, hogy majd ugyenezt visszakapja az élettől.
2022. jún. 6. 20:47
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

Az apját és az anyját is mélységesen lenézem, elítélem, még így jelen időben is. Az apja megcsalta a feleségét, vissza akarta húzni a gyerekeit a tanulmányaikban, kb semmire nem volt jó, de a szája hatalmas volt.

Az anyja egy hisztérika volt, aki mellesleg kikezdett egy ötgyermekes családapával (ez nyílt titok volt a családban). Természetesen emellett folyamatosan ment az önsajnáltatás: nem azért nincs munkája mert végzettsége sincs, hanem mert a csúnyarossz interjúztató gonosz volt vele; nem azért nem csinál semmit, mert lusta, hanem mert épp fáj a füle/háta/lába/akármije (40x éves nő, nem volt semmi mozgásszervi problémája). Örülök, hogy szabadultam onnan. Azt gondolom, mindenképp tönkrement volna a kapcsolat, de a szüleit annyira nehezemre esett elviselni, hogy ez meggyorsította a folyamatot.

2022. jún. 6. 20:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Nincs rossz kapcsolat azóta se velük, nyilván nem talákozunk annyit.
2022. jún. 6. 22:27
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
Anyuka valláskárosult idióta volt, apuka jófej, csak éppen semmi szava.
2022. jún. 7. 06:55
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
Az én exem anyja nem volt normális, többször is nekem jött, megtépett, összeesküvés elméleteket szőtt, mindenfélét kitalált rólam, olyanokat hazudozott az ismerőseinek, hogy már 3x volt abortuszom, meg prosti vagyok stb. Ez ment 3 évig, exem meg egy papucs volt, soha nem állt ki mellettem így a végén meguntam és leléptem. Ez ráadásul a rövid verzió, voltak ott még finomságok :D
2022. jún. 7. 21:48
 16/19 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó. Én feljelentettem volna anyóskát. Mi a jó eget képzel? Megtép?? Ennyire féltékeny volt, hogy a pici fiát elszeretted tőle? Beteg egy nő. Amúgy volt oka utálni esetleg téged? Bár ha ribi vagy, az akkor sem mentség arra, hogy neked essen.
2022. jún. 7. 22:55
 17/19 anonim ***** válasza:
87%
Basszus én meg azt hittem, csak az én exem családja idióta. Szomorú a felismerés hogy nem.
2022. jún. 7. 23:15
 18/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem vagyok ribi :D Az volt a baja anyukának, hogy 2 év után a kicsi 31 éves fia hozzám költözött és vele már nem foglalkozott miattam, mert én "papucsot csináltam belőle". Megjegyzem, minden nap munka után átment hozzá a fia, de még az sem volt elég neki. Ez utána csak fokozódott.
2022. jún. 8. 10:48
 19/19 anonim ***** válasza:
73%
Jesszus 18. Az ilyen nők betegek.
2022. jún. 8. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!