Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós teljesen tönkre teszi...

Anyós teljesen tönkre teszi az életem .Nagyon tudja befolyásolni a férjem borzasztó nárcisztikus ember ,nem akarom,hogy a kisfiamal szoros legyen a kapcsolatuk.Mit tegyek?Nem akarom,hogy őt is befolyásolja.A párom miatt nem tilthatom el a gyerektől.

Figyelt kérdés
2022. máj. 12. 23:17
1 2 3
 11/21 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Elsősorban azt akarom hogy ne akarjon oda járni ,mert nem figyel oda rá a másik unokájára annyira nem figyelt hogy kiugrott az ablakon es eltört a lába."

Ez így önmagában semmit nem jelent. Nekem is tört csontom gyerekkoromban, mert addig idétlenkedtünk az unokatesómmal az ablakban (Holovácz1, Holovácz2, ha még emlékszik rá valaki), amíg mindketten kiestünk. Senki sem hibáztatta a nagyszülőket, addig is, utána is imádtunk ottlenni.

2022. máj. 13. 08:45
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Miben befolyàsolja a fèrjed? Mit okoz nàlatok?
2022. máj. 13. 09:13
 13/21 anonim ***** válasza:
68%
Én komolyan nem értem ezeket a nőket. Szül anyuci kisfiának, és csodálkozik mikor tátott szájjal faxerdőbe fut.
2022. máj. 13. 09:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
miért van az, hogy a nők egy másik nőre mutogatnak a pasijuk töketlensége miatt? Nem, véletlenül se a felnőtt férfi hibája a saját döntése, hanem anyué...
2022. máj. 13. 10:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
14# Mert nincs meg az intelligencia, hogy ezt az összetett kérdést levezesse fejben. Puca terítődik vérrel az egyenlő a lávcsival az pedig önmagában megalapozza a közös életet, sőt sokaknál a gyerekvállalást.
2022. máj. 13. 11:19
 16/21 anonim ***** válasza:
55%

Aztamindenitt!

Itt a gyk mennyi, de mennyi önképzett pszichomókus van, aki kapásból megállapítja anyósról, szülőről, a szomszéd Julcsiról, hogy vagy :nárci, vagy szimplán toxikus...

2022. máj. 13. 11:34
 17/21 anonim ***** válasza:
33%
Befolyésolni akarja a férjed = a férjed egy szemét, mert nem mindenben veled ért egyet??? Saját gondolata nem lehet annak a szerncsétlen pasinak, mert akkor tuti anyós van a háttérben???
2022. máj. 13. 12:33
 18/21 anonim ***** válasza:
82%
Mielőtt nagyon belelendültök: Nézzétek meg a mondatvégi írásjelek és a szóközök kapcsolatát. Ez már hónapok óta tér vissza ide történetekkel, és erről mindig azonnal fel elhet ismerni, mert ehhez már lusta hogy ne így írjon. :D
2022. máj. 13. 14:03
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, szóköznélküli. Tegnapelőtt jelentettem egy majdnem ugyanilyen kérdését, és azt hiszem, azt törölték is.
2022. máj. 14. 07:03
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

"A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani

(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"

Hamar tiltották is.

2022. máj. 14. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!