Apósom el akar venni egy huszonéves fruskát, mit tehetünk?
Hogy mit tehetnétek?
-Kívánjatok sok boldogságot!
-Te pedig ne turkálj az apósod zsebében!Gondolom ő sem ugat bele a fia életébe, holott a fiának is több pénze lenne nélküled.
50 milyen igazad van
Nálunk úgyan ez zajlott
Minden vagyont a házastársam átiratott mindent a gyerekeire.
Még ennyi sem volt elég. Kitalálták a vagyon átadása sem elég.A házastársának nehogy a havi jövedelméből járjon az is az ővék.Nehogy egy kávét ingyen igyon.
Mivel a házastársam erre nem volt hajlandó Ő a sz@r szülő én ugyan úgy maradtam a vagyon vadász mert a havi jövedelmét már nem adja le
Sőt tovább megyek alanyi jogon arra gondolnak ővék az is amít mi ketten teremtettünk.
Jó magam sokkal több pénzt teszek az asztalra de ez őket soha nem zavarja
Sőt még úgy gondolom az sem zavarná őket ha olyan pénzhez jutnának ami az én jövedelmem.
Csak azért írtam ezt le mert fel nem foghatom milyen joggal gondolja ezt egy felnött gyerek.
Sajnos az hogy tiszteljük a szülőt és tudjuk már meddig mehetünk el azzal hogy parancsolgatni akarjunk szerintem ehez nagy lelketlenség és tíszteletlenség kell.
Amúgy egyik felnött embernek sincs jóga a másik felnött ember zsebébe turkálni.!!
Jó lenne ha ezt mindenki tudomásul venné
Nem kell riogatni az öreg napi pelenkázással úgy sem a mostani fiatalok végzik azt el.
Mondjuk mi ezt nem is szeretnénk!
A kérdező el az tetszett volna ha azt írjuk helyezzék valami kreált dologgal gyámság alá az apost hogy szabadon garázdálkodhasson az apos vagyonában
Egy tál ételt és egy sarokban egy ágyat és némi rongyot szánsz neki hogy ne legyen meztelen?
Okos nő vagy te!
Sajnos utolsó ebben nincs igazad
Elme betegség és egyéb dolgokra hivatkozva ha nehezen is meg lehet tenni.Sajnos ismerek ilyen embert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!