Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósom el akar venni egy...

Apósom el akar venni egy huszonéves fruskát, mit tehetünk?

Figyelt kérdés
A férjem 35 éves, az apja 68, és bele zúgott egy 22 éves lányba. Aki, gondolom nem meglepő, a pénzét akarja és el akarja vetetni magát. Már kiharácsolt egy dubai nyaralást és egy Mini coopert az öregből, most pedig gyűrűt, esküvőt akar. Hogy akadályozzuk meg?
2022. ápr. 22. 12:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit tehetnétek?

-Kívánjatok sok boldogságot!

-Te pedig ne turkálj az apósod zsebében!Gondolom ő sem ugat bele a fia életébe, holott a fiának is több pénze lenne nélküled.

2022. ápr. 23. 02:53
 52/64 anonim ***** válasza:
81%

50 milyen igazad van

Nálunk úgyan ez zajlott

Minden vagyont a házastársam átiratott mindent a gyerekeire.

Még ennyi sem volt elég. Kitalálták a vagyon átadása sem elég.A házastársának nehogy a havi jövedelméből járjon az is az ővék.Nehogy egy kávét ingyen igyon.

Mivel a házastársam erre nem volt hajlandó Ő a sz@r szülő én ugyan úgy maradtam a vagyon vadász mert a havi jövedelmét már nem adja le

Sőt tovább megyek alanyi jogon arra gondolnak ővék az is amít mi ketten teremtettünk.

Jó magam sokkal több pénzt teszek az asztalra de ez őket soha nem zavarja

Sőt még úgy gondolom az sem zavarná őket ha olyan pénzhez jutnának ami az én jövedelmem.

Csak azért írtam ezt le mert fel nem foghatom milyen joggal gondolja ezt egy felnött gyerek.

Sajnos az hogy tiszteljük a szülőt és tudjuk már meddig mehetünk el azzal hogy parancsolgatni akarjunk szerintem ehez nagy lelketlenség és tíszteletlenség kell.

Amúgy egyik felnött embernek sincs jóga a másik felnött ember zsebébe turkálni.!!

Jó lenne ha ezt mindenki tudomásul venné

Nem kell riogatni az öreg napi pelenkázással úgy sem a mostani fiatalok végzik azt el.

Mondjuk mi ezt nem is szeretnénk!

2022. ápr. 23. 07:32
 53/64 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező el az tetszett volna ha azt írjuk helyezzék valami kreált dologgal gyámság alá az apost hogy szabadon garázdálkodhasson az apos vagyonában

Egy tál ételt és egy sarokban egy ágyat és némi rongyot szánsz neki hogy ne legyen meztelen?

Okos nő vagy te!

2022. ápr. 23. 08:00
 54/64 anonim ***** válasza:
37%
Én csak azért sajnálom, mert elhiteti magával szegény, hogy "a fiatal lány a szerelemért van vele"...
2022. ápr. 23. 08:02
 55/64 anonim ***** válasza:
79%
18 év felettit nem lehet "GYÁMSÁG" alá helyeztetni...
2022. ápr. 23. 08:02
 56/64 anonim ***** válasza:
68%

Sajnos utolsó ebben nincs igazad

Elme betegség és egyéb dolgokra hivatkozva ha nehezen is meg lehet tenni.Sajnos ismerek ilyen embert is.

2022. ápr. 23. 08:17
 57/64 anonim ***** válasza:
100%
Én arra utaltam, hogy ezt "18 éves kor felett nem gyámságnak hívják".
2022. ápr. 23. 10:08
 58/64 anonim ***** válasza:
89%
"Én csak azért sajnálom, mert elhiteti magával szegény, hogy "a fiatal lány a szerelemért van vele"... " már miért hitetné el magával? Csak idős, de nem hülye. nyilván tudja mi a helyzet, és megfelel neki.
2022. ápr. 23. 10:19
 59/64 anonim ***** válasza:
85%
Hadd élvezkedjen a vén kakadu. Amíg nem a ti pénzeteket q.rvázza el, addig nem kell vele foglakozni.
2022. ápr. 24. 16:10
 60/64 anonim ***** válasza:
100%
De a kérdező meg a pacákja nyilván a magukénak érezték már az öreg pénzét. Azért fosnak hogy a nőé lesz helyettük.
2022. ápr. 24. 17:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!