Apósom el akar venni egy huszonéves fruskát, mit tehetünk?
Figyelt kérdés
A férjem 35 éves, az apja 68, és bele zúgott egy 22 éves lányba. Aki, gondolom nem meglepő, a pénzét akarja és el akarja vetetni magát. Már kiharácsolt egy dubai nyaralást és egy Mini coopert az öregből, most pedig gyűrűt, esküvőt akar. Hogy akadályozzuk meg?2022. ápr. 22. 12:26
41/64 anonim válasza:
mi van megfiatalodott a papa? Eddig ötven évvel volt öregebb.
42/64 anonim válasza:
Jó, hogy most mindenki a kérdezőt ekézi.
Mondjuk megnézném, ha a 22 éves kiscsaj tette volna fel a kérdést, akkor kit ekéznétek. Ugyanis a gyk. közönsége szerint még a pasival 30 éve együtt élő második feleség is csak haszonleső ri...banc.
Érdekes kettős mérce.
43/64 anonim válasza:
Te komolyan beveszed ezt a kamut? A kérdező arra gerjed hogy szidassa nemlétező csajt.
44/64 anonim válasza:
De sokan atengednek a családi vagyont egy hirtelen jött idegennek… Jaja biztos szó nélkül turne mindneki.
45/64 anonim válasza:
Az a 22 éves lány, aki feleségül megy egy 68 éves vénemberhez a pénzéért, az meg is érdemli a pénzt. Én nem sajnálnám tőle, ugye tudod, hogy neki kell pelenkáznia, áplnia kéaőbb, mert csak após halálával juthat pénzhez, válással nem. Gondold át, csinálhatnád te vagy egy valag pénzbe kerülne, ráadáaul szegény lány még lehet évekig egy aktív bácsival kell együtt éljen, akivel meg kell jelenni, este a trottyos testéhez bújni, fúj.
46/64 anonim válasza:
Ugyan már, nyilván apósod is tudja mi folyik a háta mögött. Ennyi idősen az ember tapasztal már ezt-azt. De lehet akar még ő is virgonckodni kicsit, vagy megéri neki ez így. Szép, fiatal feleség mellett élhet, és bevállal ezért bizonyos anyagi áldozatokat. Ezzel viszont ő maga is fiatalabbnak érezheti magát. Ki tudja lehet még elél a fiatal asszonyka mellett évtizedekig. Az meg, hogy a nő másokkal kavar az após mellett. Nos erre is azt tudom csak mondani, hogy após nem hülye, nyilván tudja hogy ő esetleg már nem bírja azt a tempót amit egy 22 éves diktál, így lehet megbeszlték hogy ez mindkét félnek rendben van így.
47/64 anonim válasza:
Egy 22 éves FELNŐTT NŐ neked mióta kislány? -.- A te megtekert logikádban hány éves kortól kezdődik a felnőttkor? 60 éves korban?
-
Na de látom, másoknak is lány a 22 éves felnőtt nő... Továbbá, az öregnek mégis honnan volt pénze kocsira és külföldi nyaralásra is egyszerre? Ja várjál, sehonnan, mert ez a kérdés úgy kamu, ahogy van.
48/64 anonim válasza:
Multkor még nem az volt hogy 50 évvel fiatalabb csajszit visz fel magához?:D
49/64 anonim válasza:
Én mondjuk nem értem. 19 évvel idősebb a férjem, gyerekünk van házasok vagyunk, minket ugyanígy ekéznek. Vagyis engem. Biztos fogtam magam és rátapadtam egy elvált! pasira, pisztolyt tartottam a fejéhez hogy elvegyen meg gyereket csináljon. Legalábbis ez van a felnőtt? gyerekei fejében. Ők is úgy vannak vele hogy kidobták az apukát, kaptak házat lakást kocsit diplomát, de nehogy már valakije legyen neki. Ő csak dolgozzon szépen és utalgassa nekik a pénzeket, születésnapját sem tudják észben tartani,úgy szeretik. Velem is próbálkoztak fals profilrol írogattak, mit vártak? Hogy majd leállok flörtölgetni random profilokkal, és akkor rohanhatnak a férjemhez bebizonyítani hogy milyen rossz vagyok. Nem jött be.
50/64 anonim válasza:
"De sokan atengednek a családi vagyont egy hirtelen jött idegennek… " NINCS olyan hogy családi vagyon. Olyan van, hogy kölkök már az öreg életében elkönyvelik a magukénak a más pénzét. Gondolom a papa besokallt, és úgy döntött inkább kiélvezi életében a vagyont, minthogy a haszonleső utódainak maradjon egy kanyi is. És milyen jól teszi, vesz magának egy fiatal bigét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!