Anyós normális???
Figyelt kérdés
Valahogy rájött hogy a fia előtt egy nős férfi volt a pasim és mivel ez a pasi szobafestő így anyósom direkt őt hívta el festeni felújítani. Sokat vagyunk náluk és most ez a pasas is örökké ott van, és anyósom annyira feltűnő hogy mindig kettesbe próbál minket hagyni.
Én szeretem a férjem annak az ügynek vége. A férjem nem tud róla. (? - elvileg) Az anyósom nem tudom honnan tudta meg, de látom a sunyi pofáján h tudja, és direkt szivat.
Nyilván azt akarja, hogy mennjünk szét aférjemmel. Mindig is utált engem. mit csináljak? a férjemnek nem szólhatok.
2022. ápr. 21. 13:58
11/15 anonim válasza:
Mondd, hogy ez kamu! Én egyszerűen csak megmondanám a férjemnek, hogy anyósom festője pont az exem. Ennyi. Nem kell túlbonyolítani, s nem lesz szappanopera belőle.
12/15 anonim válasza:
Vajon miért titok a férjed előtt, engem ez érdekel...
13/15 anonim válasza:
Te kezdtél nős férfival, de az ő sunyi pofája. Te örülnél egy ilyennek a fiad mellett? Vagy egy olyannak, aki a te férjedet viszi táncba...
15/15 anonim válasza:
Lehet írni a modiknak emailt, hogy takarítsák el a kérdezőt az oldalról. Nyilván egy besavanyosott, üres életű troll, akinek a kamukérdés gyártás az élete. Semmi keresnivalója itt. Qrvára szánalmas az ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!