Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósok-Apósok, jelöltek, mit...

Anyósok-Apósok, jelöltek, mit szólnátok/reagálnátok gyermeketekhez/párjához hasonló helyzethez mint..?

Figyelt kérdés
Szóval gyermeketek fiatal, 25 alatti... nálatok lakik még, de az új párjának aki hason-korú mint a gyermeketek, lenne egy kisgyereke, akiről sokáig nem szóltak?
2022. ápr. 12. 18:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
41%
Felőlem, csak ne nagyon hozza el, mert nem szeretem a kisgyerekeket.
2022. ápr. 13. 08:45
 22/29 anonim ***** válasza:
22%
23-as, az unokádat sem fogod szeretni?
2022. ápr. 13. 08:53
 23/29 anonim ***** válasza:
85%
En 24 evesen jottem ossze a parommal, o volt 35, 5 eves volt a kisfia. A szuleim kedveem fogadtak, de nem jatszottak a nagyszulot. Azert abba belecsusztunk, hogy a gyerek nehanyszor papanak szolitotta apamat😀 (az anyai nagypapaja nem el, ot nem ismerhette)
2022. ápr. 13. 11:08
 24/29 anonim ***** válasza:
63%
Elfogadnám, de nem lennék nagyi, bébiszitter, tehát nekik kellene megoldaniuk a jövőben is.
2022. ápr. 13. 11:40
 25/29 anonim ***** válasza:
33%
Nem lenne túl jó véleményem, ha 25 alatt már nemcsak gyereke van, de még a gyerek apja is már csak múlt idő. Nagyon nem olyan élethelyzetben van, mint egy még otthon lakó, tanulmányait is valószínűleg nemrég befejező fiatal. Én annak örülnék, ha magához hasonló párt találna, akivel nincsenek előttük korlátok, és bármit megvalósíthatnak, amit csak szeretnének, és nem olyat, akinek már ott van az utánfutó, ami az elkövetkezendő 2 évtizedét igen erősen determinálja, ill. összeköti őt egy fene tudja, milyen apával, és ezzel a független, éppencsak felnőtt gyerekem lehetőségeit is bekorlátozza. Mondjuk, egy ilyen volt a környezetemben, és ott a fiú már független volt, nem otthon lakott, jól keresett. Akármilyen jófej volt a csaj, a srácnak elég lett a kötöttségből, hogy semmi spontán program, mert a nő nem mindig tudott a gyerekére felvigyázót szerezni, stb.
2022. ápr. 13. 12:54
 26/29 anonim ***** válasza:
41%
Nem örülnék neki, de volt egy szituáció,amikor a gyerekem egy olyan nõvel járt,akinek volt gyereke.Elmondta nekem, de elõre jelezte,hogy õ nem szeretné a más gyerekét nevelni és osztozkodni a vérszerinti apával.Végülis felfogta egyedül és szakitott a nõvel, a gyerekem akkor lehetett 22-23 éves a lány sem több.
2022. ápr. 13. 13:40
 27/29 anonim ***** válasza:
28%
Ismerek egy párt. A hölgy nagyon erős személyiség. Szeretokent kezdte, aztán a férfi otthagyta érte a családját. Aztán az akkor tinédzser gyerekeivel is megszakított minden kapcsolatot. Lett egy gyerekük. A férfi semmilyen kapcsolatot nem ápol ma már felnőtt gyerekeivel. Egyértelműen a fiatal hölgyet választotta.
2022. ápr. 14. 07:21
 28/29 anonim ***** válasza:
81%
Én biztos nem szólnék egy hangot sem, mert nekem is volt gyerekem, amikor összeházasodtunk a férjemmel. Aki egyébként különb apja a gyerekemnek, mint a sejtdonorja .... és ez már így megy 20 éve.
2022. ápr. 14. 15:51
 29/29 anonim ***** válasza:
81%

Ez lehetetlen.

Tudják, hogy imádom az új családtagokat, az érzelmeket, és főleg a gyerekeket. Nincs az az isten, amiért ne szólnának nekem ilyen esetben.

Gondolom egyértelmű már a reakcióm..., leírhatatlanul boldog lennék emiatt, számtalan ok miatt.

2022. máj. 1. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!