Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elfogadnátok a ti együttes...

Elfogadnátok a ti együttes keresetetek 20x-osát kereső anyósodtól és apósodtól 10. éves évfordulóra egy belföldi luxuswellness-nyaralást?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?

2022. ápr. 10. 21:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
97%
"Anyósomék 5x voltak nyaralni Japánban. Most lesz az első házassági évfordulónk. Már megkaptuk az ajándékot. 2 hét Japán nyaralás teljes költséggel. Amint megnyílnak a turistáknak az utazási lehetőség már mehetünk is. Örömmel elfogadtuk, mert tudom, hogy szeretnek minket." Azta, ez nagyon jó. :)
2022. ápr. 11. 17:47
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok ezzel, hogy ha megtehetik, és tudnak segíteni nekünk bármiben, akkor segítsenek. Nálunk anyósék nagyon jó körülmények között élnek, mindenük megvan, viszont alig költenek valamire, utazni már csak évente egyszer járnak, és a legizgalmasabb programjuk a hétvégi piac, meg az ebéd, amikor átmegyünk hozzájuk. Anyósom elég nyüzsi amúgy, szeret mindenről tudni, mindig van véleménye, az a belekotnyeleskedő típus, de jól kezeljük, és végül is egy család vagyunk, kivel törődne, ha nem velünk. 😊

Egy időben voltak kétségeim, hogy ha hagyom, hogy időnként anyagilag is segítsen, akkor majd még inkább beleszól mindenbe, de így is, úgy is megteszi, mert ő ilyen, szóval most már ráhagyom. Amúgy a gyakorin olvasott egy-két sztori alapján ő még nem is vészes. 😊 Szóval ha ajándékozni akar, tegye, ha jó szívvel adja, és nem vágja az ember fejéhez utólag. Mi szépen megköszönjük, és örülünk neki, és ha tudunk, mi is segítjük őket a magunk módján. (Pl elvisszük őket kocsival ide-oda, mert após már nem szívesen vezet.)

2022. ápr. 12. 09:15
 23/23 A kérdező kommentje:
10, anonim: hol olvastad, honnan, miből hámoztad ki azt, hogy keveselleném?
2022. ápr. 21. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!